resim yok
12 Aralık 2013 - 09:30
Magazin

Buzlar eridi

Ceren Kalpakaslan'a sahnede ilan-ı aşk eden Rafet El Roman; müstakbel kayınpederiyle de aynı gece barıştı...


Haçiko Yardım Gecesi'ne Ajda Pekkan kadar Rafet El Roman ve Atilla Kalpakaslan barışması da damga vurdu.

 

DAVALIK OLMUŞLARDI

Roman; Kalpakaslan'a önceki aylarda hakaret suçlamasıyla 100 bin liralık dava açmıştı.

 

''SENİ SEVİYORUM''

Geceye Ceren Kalpakaslan ile katılan şarkıcı, sahnede sevgilisine "Seni seviyorum" diye haykırdı.

Bu jest üzerine Roman ile müstakbel kayınpederi arasındaki buzlar erimiş oldu.

Ömür Gedik’in kurduğu HAÇİKO, önceki akşam Ataköy Sheraton'da balo düzenledi. Gecede 'Altın Pati Ödül Töreni' de yapıldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın üstlendiği gecede Rafet El Roman, Ferhat Göçer, Selçuk Ural, Atiye ve Ajda Pekkan sahneye çıktı. Sanatçılar şarkılarını ENBE Orkestrası eşliğinde seslendirdi.

Geceye katılan hayvanseverler, toplam 77 hayvanın bir yıllık bakımını üstlendi. Ferhat Göçer'in beş hayvanın bir yıllık bakımını üstlenmek için gönüllü olduğu baloda Avrupa Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli de 10 hayvanın bir yıllık masrafını karşılamak için açık artırmaya sunulan Mustafa Kemal Atatürk tablosunu 10 bin liraya satın aldı.

Rafet El Roman, bir dönem polemik yaşadığı sevgilisi Ceren'in babası Atilla Kaplakarslan ile HAÇİKO'nun balo gecesinde bir araya geldi.[reklam]

Rafet El Roman, 'Seni Seviyorum' şarkısını okuduktan sonra sevgilisi Ceren Kaplakarslan'a ''Seni seviyorum'' diye seslendi. Ünlü şarkıcı, evlilik sorularına da ''Ceren'le evlenmek istiyorum. O ve çocuklarımla tüm ömrümü mutlu geçirmek istiyorum. 2014 yılında sürpriz bir evlilik olabilir. Ama henüz alınmış bir karar yok'' yanıtını verdi.

 

ÖDÜL ALANLAR

Sanat dünyasından:

 

Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Selçuk Ural, Behzat Gerçeker, Atiye, Yusuf Güney, Levent Dörter, Gönen, Vatan Şaşmaz, Aylin Arasıl, Murat Şeker, Gonca Vuslateri, Berk Oktay, İbrahim Çelikkol, Lale Cangal, Hande Katipoğlu

 

İş dünyasından:

 

Ramazan Burak Telli, Vakkas Altınbaş, Ulvi Suvarioğlu, Sinan Vardar, Nuri Develi, Atilla Kaplakarslan, Edip Önder, Serdar Uluç, Ersin Özel, Ezra Çetin, Levent Nart, Gülay Yedekçi Arslan.

 

 

3 HAFTALIK KÜSLÜK SONA ERDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin