resim yok
07 Temmuz 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç'la 'şezlong skandalına' imza atan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy kayıplara karıştı. Berrak ise tatiline yalnız devam ediyor.
Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ve genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'un bomba aşkının etkisi bilmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de bir mekanda şezlongda öpüşürken yakalanan Berrak Tüzünataç ve Çağatay Ulusoy, magazinin gündemine oturdu. Özellikle yakışıklı oyuncunun hayranları bu aşka isyan ederek, sosyal medyayı salladı. Ulusoy, gördüğü aşırı tepkiden sonra kayıplara karıştı. Berrak Tüzünataç ise tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Yakın arkadaşları Özge Özpirinççi, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya ile Ayayorgi Koyu'nda güneşlenen Berrak Tüzünataç denize girerken tedirgin davranışları ile dikkat çekti. Çağatay Ulusoy'un gündüz plajda tek başına bıraktığı Berrak gece ise Alaçatı'da yine yalnızları oynadı. Bu durumu görenler "Çağatay firarda" yorumunu yaptı.
 
 
 
 
YiNE O YiNE SKANDAL
İki yıl önce Şahan Gökbakar ile balkonda çekilen fotoğraflarıyla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, bu yaza da şezlongda damga vurdu.
 
TEPKiLER SÜRÜYOR
Zaman, mekan farketmez, Berrak öper affetmez.
Ben yapımcı olsam Berrak'ın aşk hayatını sinema filmi yaparım. Gişede Fetih 1453'ü bile sollar.
O şezlongu, müzeye kaldırsınlar ADINI FERİHA koysunlar.
Berrak'la renkli hayatlar çok yakında Kanal VIRT'ta. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin