resim yok
12 Aralık 2012 - 00:00

 

Beren Saat’ten Meryem Uzerli’ye, Çağatay Ulusoy’dan Alex de Souza’ya 14 ünlü isim, LÖSEV takvimi için lösemili çocuklarla objektif karşısına geçti. Ünlülerin her biri, bir masal kahramanını canlandırdı.
LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) için hazırlanan takvim projesi, ünlü isimleri bir araya getirdi.
 
14 tanınmış sima, “Benim Yılım Benim Kahramanım” adlı 2013 takvimi için lösemili çocuklarla birlikte objektif karşısına geçti ve masal kahramanlarını canlandırdı. Takvimlerin satışından elde edilecek tüm gelir, lösemili çocukların tedavilerinde kullanılacak. Takvimde Çağatay Ulusoy Beyaz Atlı Prens olurken, Alex De Souza Superman, Engin Altan Düzyatan Robin Hood,Çağla Şıkel Balerin kız, Meryem Uzerli Deniz Kızı, Burak Özçivit Kovboylar Kralı,Mert Fırat Örümcek Adam,Bade İşçil de Kırmızı Başlıklı Kız oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin