Çağatay Ulusoy hastanelik oldu!

Çağatay Ulusoy soluğu hastanede aldı...

resim yok
09 Ekim 2014 - 14:23
Magazin

Ekranların yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy soluğu hastanede aldı...

Çağatay Ulusoy hastanelik oldu!

Ünlü oyuncunun önceki akşam diş ağrısı tutunca...

 

İşte detaylar:

 

DİŞ AĞRISI TUTUNCA...

Çağatay Ulusoy, önceki akşam  diş ağrısı tutunca soluğu Etiler Dentİstanbul'da aldı.

 

ODA DEĞİŞTİRDİ

Muayene sonrası dişine dolgu yapılmasına karar verilen oyuncu, bulunduğu odanın dışarıdan görüldüğünü ve dişçi koltuğunda görüntülenebileceğini anlayınca oda değiştirdi.

MedCezir'in yıldızı Ulusoy, işlemin ardından arkadaşıyla birlikte oradan ayrıldı.[reklam]

MEDCEZİR'DE BU HAFTA

Yaman gururundan vazgeçecek mi?


Zorunluluktan da olsa Yaman'ın Mira'yı öpmesi, ikisinin de kalplerinin eskisi gibi birlikte çarpmasına neden olur. Bu yakınlaşmayla birbirlerine olan özlemleri bir kat daha artar. Mert'in babası için yaptığı organizasyon Selim'in sürpriziyle amacından sapıp Elif'in de katıldığı bir partiye dönüşür. Elif'in varlığı Yaman ve Mira arasında bir krize daha neden olurken gece hepsi için beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

Asım'ın hapiste olması Sude'nin şirkette beklediği şansı elde etmesine neden olur ve Sedef'le ikisi bir kez daha karşı karşıya gelirler. Bu sefer Sude ne olursa olsun kazanmaya niyetlidir ve yardım için kimsenin tahmin edemeyeceği bir kapıyı çalar.

Yaman, Nadir Baktıroğlu'yla ilgili şüphelerini kanıtlayamasa da henüz vaz geçmemeye kararlıdır. Geçmişi tekrar gözden geçirir ve kuşkularını Kenan'a açar. İkisinin bir araya gelmesi Koperlerin Nadir'in radarına tekrar girmelerine neden olur.

Mert babasına olan kırgınlığını Eylül'e odaklanarak unutmaya çalışsa da Selim'in Deniz'le yaşadıkları peşini bırakmaz. Baba oğul ilk defa karşı karşıya gelirler Mert yaşadığı hayal kırıklığıyla Selim'in canını acıtmaktan çekinmez. Beklenmedik bir mektup ikisinin de gerçek duygularını ortaya çıkarır.

Mira, Yaman'ın ondan uzaklaştığını hissettikçe hırçınlaşır. Mira'nın duygularına yenilerek aldığı kararlar Orkun'un onu kolayca etkilemesine fırsat tanır. Yaman sonunda gururunu bir kenara bırakıp Mira'ya yaklaşmaya karar verir...

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF BEĞENİ REKORU KIRDI!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin