resim yok
07 Haziran 2012 - 00:00

 

Son dönemlerin yıldızı parlayan genç oyuncusu Çağatay Ulusoy, içinde yeraldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de göz dolduruyor. Ulusoy, Kadına şiddete karşı bir projede tasarımcı bir kimlik sergiledi.
 
Çağatay Ulusoy: ‘Kadına Asla El Kaldırmam!’
 
'Adını Feriha Koydum' dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, kadına şiddete engel olabilmek için külotlu çorap tasarladı.
 
'Adını Feriha Koydum' dizisiyle ünlenen yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy kadına şiddete engel olabilmek için Penti’nin özel koleksiyonuna külotlu çorap tasarladı.
 
Ulusoy, kadına el kaldırmanın erkeklik olmadığını vurguladı ve “İnsan olabilmek için… Erkek olmanın kadına el kaldırmak değil, elinden tutmak olduğunu anlatabilmek için… Başta anneme, gelecekteki eşime, sokakta yanıma gelip sarılan teyzelere, kısacası etrafımızdaki tüm kadınlara olan minnetimi gösterebilmek, borcumu biraz olsun ödeyebilmek için bu projeye katkıda bulundum” dedi.
 
Penti’nin Hürriyet’in Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na katkıda bulunmak ve halkımızı bilinçlendirmek için bu yıl özel olarak hazırladığı koleksiyona tasarımlarıyla destek veren diğer ünlüler Berna Laçin, Ayşe Arman, Erdil Yaşaroğlu, Kenan Doğulu, Özlem Süer, Pelin Karahan ve Şebnem Bozoklu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin