Çağatay Ulusoy ve Bergüzar Korel'e büyük onur!

'Hakime Feride', Korel'e büyük ödülü getirdi.

resim yok
11 Haziran 2014 - 13:43
Magazin

'Hakime Feride', Korel'e büyük ödülü getirdi.

Müzik ve televizyon dünyasının ünlüleri, Quality of Magazine dergisinin düzenlediği ödül töreninde bir araya geldi.

'Karadayı' dizisinin 'Hakime Feride'si Bergüzar Korel ile Çağatay Ulusoy; yılın en iyi oyuncuları seçildi.

 

SUADA'DA GERÇEKLEŞTİ

Quality of Magazine dergisinin geleneksel Quality Ödül Töreni; önceki akşam Suada'da gerçekleşti.

 

EN İYİLER SEÇİLDİ

Derginin genel yayın yönetmeni Salih Keçeci'nin ev sahipliğini üstlendiği gecede; Çağatay Ulusoy 'En Quality Erkek Oyuncu', Bergüzar Korel ise 'En Quality Kadın Oyuncu' ödüllerini aldı.

'En Quality Şarkı Ödülü' Demet Akalın'a giderken, 'En Quality Kadın Sanatçı Ödülü'nün sahibi Zara oldu. 'En Quality Proje Ödülü' ise Orhan Gencebay'a verildi.

 

İŞTE GECEDEN ÖZEL NOTLAR

ATV'de yayınlanan 'Karadayı' dizisindeki 'Hakime Feride' rolüyle ödüle layık görülen Bergüzar Korel, "Çok mutluyum. Bu ödülü 'Karadayı' ailesi adına alıyorum" dedi.

'Karadayı'nın sezon finalinin yaklaşmasıyla tatil planları yapmaya başladığını açıklayan Korel, "Halit'in de (Ergenç) 'Muhteşem Yüzyıl' macerasının bitmesine çok az kaldı. Ailece tatile gitmeyi düşünüyoruz, çok yorulduk" diye konuştu.[reklam]

ÖZAL'A TESPİH HEDİYE ETTİ

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Vatan Şaşmaz ekranlara döneceğinin müjdesini verdi: "Aşk hayatımda çok zor bir dönem atlattım, şu an aşk hayatım çok güzel. Yeni sezonda bir dönem dizisi ile de ekranlarda olacağım, şimdiden duyurulur."

Gecenin en çok konuşulan jestini ise; Ferman Toprak, Semra Özal'a yaptı. 'Hayatı Tespih Yapmışım Sallıyormuşum' parçası ile büyük çıkış yakalayan Toprak, özel yapım altın tespihini Semra Özal'a hediye etti. Değeri 6 bin lira olan tespihi Özal'a veren Toprak, "Semra Hanım'a benden küçük bir hediye, umarım beğenmiştir" dedi.

 

''EKRANA FARKLI BİR...''

'En Quality Proje Ödülü'nün sahibi olan Orhan Gencebay, evine hırsız girmesiyle ilgili konuştu:

"Başımıza üzücü bir olay geldi. Neyse ki sadece kapımızı kırmışlar, evden bir şey alamamışlar." Gencebay, yakında ekrana döneceğini de belirtti: "Daha önce hiç yapmadığım, farklı bir program yapacağım."

 

 

LATİN AMERİKA O İKİ TÜRK OYUNCUYA HAYRAN! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin