resim yok
31 Temmuz 2014 - 12:41
Magazin

Hülya Avşar dersini aldı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Hülya Avşar'ı böyle yendi.

Hülya Avşar ve Çağatay Ulusoy'un sürpriz buluşması!


Avşar, ünlü Amerikalı yıldız Demi Moore'un eski eşi aktör Ashton Kutcher'a benzettiği Ulusoy'la yaptığı maçın ardından çektirdiği bu pozu 'Dersimizi aldık' notuyla instagramdan paylaştı.

İşte detaylar:

 

BULUŞTULAR!

Tatile devam eden ünlüler arasında olan Çağatay Ulusoy ve Hülya Avşar sohbetlerini tavla maçıyla tatlandırmak isteyince ortaya bu görüntü çıktı.

 

KİM KAZANDI?

Dizideki partneri Serenay Sarıkaya'yla ayrıldıkları konuşulan ve yalnız tatil yapan Ulusoy, ziyareti sırasında Avşar'la yaptığı tavla maçını kazandı.[reklam]

KEYİFLER YERİNDE!

MedCezir adlı diziyle başarılı bir sezonu geride bırakan yakışıklı oyuncu tatilde buluştuğu Hülya Avşar'la yaptığı tavla maçını kazanmanın keyfiyle gülümserken tavlayı kolunun altına Avşar kızı da bu yenilgiden pek de üzgün görünmüyordu.

 

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Hülya Avşar instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafın altına 'Dersimizi aldık' yazmış.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN SERENAY TEPKİSİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin