Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya çiftinden beklenmedik karar!

Serenay ve Çağatay ile ilgili flaş haber!..

resim yok
29 Nisan 2014 - 11:23
Magazin

Serenay ve Çağatay ile ilgili flaş haber!..

Serenay ve Çağatay'dan beklenmedik karar!

'MedCezir' dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy hayranları bu habere biraz üzülecek...


İşte detaylar:

 

AMERİKA YOLCUSU KALMASIN!

'MedCezir' dizisinin iki başrol oyuncusu ve aynı zamanda sevgili olan Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, oyunculuk dersleri almak için Amerika'ya gidiyor.

Dizinin sezon finali yapmasından sonra soluğu Los Angeles'ta alacak olan genç aşıklar, oyunculuk konusunda kendilerini geliştirmek için hangi workshop'lara katılabileceklerini araştıracak.

'MedCezir'in başrol oyuncuları Los Angeles'taki araştırmalarını tamamlar tamamlamaz önceden planladıkları tatilinin ikinci ayağı olan 12 günlük Meksika tatili başlayacak..

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısı şöyle:

 

ABD'DE WORKSHOP MEKSİKA'DA TATİL!

''Star TV'de yayınlanan 'MedCezir' dizisinin ne zaman sezon finali yapıp, yaz tatiline çıkacağını bilmiyorum. Ancak dizinin başrol oyuncuları ve aynı zamanda sevgili olan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un yaz tatiline ne zaman çıkacaklarını, hatta nereye gideceklerini biliyorum.[reklam]

'MedCezir' aşıkları, sezon finalinin çekimleri biter bitmez soluğu Amerika'da alacak. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un Amerika'daki durağı Los Angeles olacak. Sevgililer, sinema dünyasının kalbinin attığı Los Angeles'a, ''Merhaba Hollywood... Biz geldik'' demek için gitmeyecekler elbet...

Malum Serenay Sarıkaya gibi Çağatay Ulusoy da konservatuvar mezunu değil; ikisi de alaylı! Sarıkaya ve Ulusoy, Los Angeles'ta oyunculuk konusunda kendilerini geliştirebilmek için hangi workshop'lara katılabileceklerini araştıracak. 'MedCezir'in başrol oyuncuları, Los Angeles'taki araştırmalarını tamamlar tamamlamaz, önceden planladıkları tatilin ikinci ayağına başlayacak.

 

12 GÜNLÜK TATİL

Los Angeles'tan uçakla Meksika'nın başkenti Mexico City'ye geçecek aşıklar, buradan denizi, beyaz kumu, palmiyeli plajlarıyla ünlü Cancun'a geçecek.

Sevgililer, bir sezondur aralıksız süren dizinin yorgunluğunu Meksika'nın güneydoğusundaki Quintana Roo eyaletinin mercan kayalarıyla da ünlü şehrinde yapacakları bir haftalık tatilde atacak. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un Amerika ve Meksika tatili 12 gün sürecek.''

 

 

'MEDCEZİR' 32. BÖLÜM SON SAHNEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin