Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ikilisinin dizisinden son gelişmeler!

Yeni sezonun en iddalı dizilerinden biri olarak gösterilen Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olacakları ünlü Amerikan dizisi O.C'den uyarlanacak olan Ay Yapım imzalı dizinin çekim tarihleri belli oldu.

resim yok
23 Temmuz 2013 - 11:30
Magazin

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturacak yeni dizi projesiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor!

 

Çekimler ne zaman başlıyor?

 

Yeni sezonun en iddalı dizilerinden biri olarak gösterilen Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olacakları ünlü Amerikan dizisi O.C'den uyarlanacak olan Ay Yapım imzalı dizinin çekim tarihleri belli oldu.

 

Twitter'dan duyurdu!

Dizinin Melek Gençoğlu ile birlikte senaryosunu yazacak olan Ece Yörenç müjdeyi twitter hesabından verdi.

 

İşte o tarih

Dizinin çekimleri 02 Ağustos'da başlayacak.

 

''Sabır''

Ece Yörenç kendisine yöneltilen sorular karşısında:

"Tüm sorularınız cevap bulacak biraz daha sabır" tweetini atarak cevap verdi.

 

Ne zaman ekranlarda?


Yeni dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Yine bir Ay Yapım dizisi olan 20 Dakika'nın yönetmenliğini yürüten ve bu yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday olan Ali Bilgin ise dizinin yönetmeni olacak.

Son olarak "Kuzey Güney" dizisinde 'Simay' karakteriyle büyük başarılar elde eden güzel ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü de yeni dizinin oyuncu kadrosuna katılmıştı.

 

''Benim yılım...''


Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde tatili esnasında yaptığı açıklamada diziyer oldukça güvendiğini belirtmiş ve:

“Bomba gibi geliyorum. Bu benim yılım olacak” şeklinde iddialı sözler kullanmıştı.
[reklam]
Sarıkaya'nın kariyeri

2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki dizisi de yayından kaldırılmıştır.

İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.

 

 

 

ADINI FERİHA KOYDUM'UN AYSUN'UNDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin