Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın barışma belgesi!

İşte Çağatay ile Serenay'ın barıştığının belgesi!...

resim yok
01 Aralık 2014 - 12:14
Magazin

Barışmaları belgelendi!

 

İşte Çağatay ile Serenay'ın barıştığının belgesi!...

Tekrar barıştıkları halde görüntü vermemek için büyük çaba harcayan MedCezir'in aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un beraber ilk görüntüsüne ulaşıldı...

 

BARIŞTILAR

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre geçen yaz Meksika tatili dönüşü ayrılan 'MedCezir' dizisinin Mira ve Yaman'ı Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, bu sezon çekimlerde bir araya gelince barıştı.

Ancak çift, sosyal hayatlarında dizi ekibiyle yaptıkları birkaç kutlama dışında özellikle birlikte görüntülenmemeye, özel gecelere ayrı ayrı katılmaya dikkat ediyordu.[reklam]

ANADOLU YAKASI FORMÜLÜ

Bu yüzden de gazetecilere yakalanmamak için iki ünlü oyuncu, ev buluşmalarının yanı sıra daha çok Anadolu Yakası'ndaki mekanlara gitmeyi tercih ediyordu.

 

CADDEBOSTAN'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Genç çift, önceki akşam Caddebostan'daki Brasserie Polonez adlı mekanda yemek yedi.

 

AŞK TAZELEDİLER

Çifte kumrular gibi yemek boyunca aşk tazeleyen ikiliden ehliyetine el konulan Ulusoy'u almaya menajeri geldi.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin