resim yok
31 Mayıs 2012 - 00:00

 

'Adını Feriha Koydum' dizisinin Emir'i Çağatay Ulusoy, hayranlarının ve komşu kızlarının ilgisinden bunalınca evini değiştirmiş, Ataşehir'den Bebek'e taşınmıştı.
 
Çağatay Ulusoy dizide kullandığı araba ile bir süre önce Şişli'de oturan annesi Refiye Ulusoy'u ziyarete gidince olanlar oldu. Otomobili tanıyan bir hayranı durumu Twitter'daki fan grubuyla paylaştı. Yaklaşık 15 genç kız yarım saat içinde Şişli'deki evin önünde buluştu. Hep birlikte Çağatay Ulusoy'un annesinin oturduğu dairenin kapısını çaldılar. Refiye Ulusoy ile Çağatay Ulusoy şoke oldu ama kızları içeri aldı. Refiye Ulusoy oğlunun hayranlarına çay ikram etti. Çağatay Ulusoy da bu baskından sonra annesini ziyarete giderken taksiye binmeye başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin