Çağatay Ulusoy'a suç duyurusu!

İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy hakkında kamu sağlığının zarar görmesi nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.

Editör
01 Kasım 2016 - 15:18
Magazin

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusu. Hürriyet'in haberine göre İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Ulusoy’dan şikayetçi olarak gençleri sigaraya alıştırdığını söyledi. Kural savcılığa verdiği dilekçede, Çağatay Ulusoy’un instagram hesabından devamlı sigara içerken çekilen fotoğraflarını paylaştığını belirtti.

16-11/01/agatay-ulusoy-sigara-1.jpeg

KANINA GİRDİĞİ GENÇ SAYISI; 87.500

Ulusoy’un instagram hesabında 1 Milyon 400 Bin takipçisi olduğunu belirten Kural, “Siyah beyaz iki sigaralı fotoğrafı 173.000 beğeni almıştır. Gençler üzerinde etkili bu oyuncunun hayranları genelde orta ve lise eğitimindeki kız çocuklarıdır. Beğenenlerin yüzde 5’inin bilinçaltına etkili olarak sigaraya başlamasına neden olması halinde, kanına girdiği öğrenci ve genç sayısı 87.500 olacaktır” ifadelerini kullandı.

16-11/01/agatay-ulusoy-sigara-2.jpeg

CEZALANDIRILMALI

Ulusoy’un bu fotoğrafları paylaşmasının, sigara firmaları ile işbirliği içerisinde olduğu ihtimalini güçlendirdiğini iddia eden Kural, “Bu bakımdan kamu sağlığının zarar görmemesi için bu tür ‘Sigaraya teşvik etmek’ gayesinde olan paylaşım sahiplerinin bu paylaşımları kaldırılmalı, paylaşımda bulunan kişi ise cezalandırılmalıdır” dedi. Kural, Ulusoy’un Kabahatler Kanunu ‘Tütün mamüllerinin tüketilmesi’ maddesi gereğince cezalandırılmasını istedi.

Çağatay Ulusoy şu sıralar 'İçerde' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin