Çağatay Ulusoy'dan kış paylaşımı!

MedCezir dizisinin yakışıklı oyuncusu karın tadını böyle çıkardı.

resim yok
08 Ocak 2015 - 16:08
Magazin

Çağatay Ulusoy paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden MedCezir dizisinin yakışıklı oyuncusu karın tadını böyle çıkardı.

 

Sevilen oyuncunun son paylaşımının detayları şöyle:

 

ÇOCUKLUĞUNA DÖNDÜ!

'MedCezir' dizisinin yakışıklı oyuncusu  Çağatay Ulusoy, İstanbul'u etkisi altına alan  kar yağışını fırsat bilip çocukluğuna döndü.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu buz tutmuş yolda kayak yaparken çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

 

BEĞENİ TOPLADI

Çağatay Ulusoy'un kayak yaparken çekilen görüntüleri hayranları tarafından da çok beğenildi.[reklam]

MEDCEZİR'DE BU HAFTA

Yaman'ın Nadir’in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla'nın hayatını kurtarır. Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir'in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

Mira'nın Yaman'a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira'yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan'ın kapısını da çalar.

Sude, Kenan'la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir.

 

SUDE...

Selim'in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim, Deniz'i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.

Bir gece vakti Sude'ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman'dan başka kimse olmayacaktır.

Yayın Günü: 09 Ocak Cuma
Yayın Saati: 20.30

 

 

SEDA GÜVEN İLE ÇOK ÖZEL SOHBET BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin