resim yok
18 Kasım 2014 - 09:59
Magazin

Başı yine dertte...

Şimdi de alkolden mahkemelik!

Alkol sınırını aşınca ehliyetini kaptırdı!

Önceki gece İstinye civarında polis kontrolüne takılan Çağatay Ulusoy, 1.5 promil alkollü çıktığı için ehliyetini kaptırdı.


Ünlü oyuncu, mahkemeye çıkıp hesap verecek.

 

ALKOLLÜ ŞEKİLDE DİREKSİYON BAŞINA GEÇİNCE...

Çağatay Ulusoy, önceki gece İstinye'de polis kontrolüne takıldı.

Alkolmetreyi üflememek için direnenen ünlü oyuncu, polisin ısrarı üzerine cihazı üfleyince 1.5 promil alkollü çıktı.

 

ARKADAŞI YARDIMA KOŞTU

Yasal sınırın üç katı alkollü olduğu için ehliyetini kaptıran ve morali bir hayli bozulan Çağatay Ulusoy'un imdanına yakın bir arkadaşı yetişti.

Polis memurları, başkasının kullanması şartıyla aracını oyuncuya teslim etti.

MedCezir'in yıldızı Çağatay Ulusoy, daha önce uyuşturucu davasında göz altına alınarak serbest bırakılmıştı. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda ehliyetini yanına almadığı için para cezası yemişti.

 

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Çağatay Ulusoy; 1 promili aştığı için yeni yasadaki 'Ayakta durma, yürüme ve konuşmada güçlük çekme, denge ve koordinasyonun kaybedilmesi, belirgin olarak sarhoşluk hali' maddesi nedeniyle mahkemelik oldu.[reklam]

Ulusoy, hakim karşısına çıkıp hesap verecek.

 

'MELEK ÇİFTÇİ OLDU

Ünlü oyuncuyla ilgili bir de başka haberimiz var... GDO'suz ve hormonsuz üretim yapılan Beykoz Komşuköy'den tarla almak moda oldu. Çağatay Ulusoy da 40 metrekarelik tarlasındaki mahsulü, Koruncuk Vakfı'na bağışlayacak

Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği Komşuköy projesi, akıllara milyonları bilgisayar ekranına kilitleyen sanal oyun 'Farmville'i getirse de, daha kutsal bir misyonu var. Kimi şehrin içinde çiftçilik yapma, kimi de yardım amacıyla Beykoz Cumhuriyetköy'deki Komşuköy'den tarla satın alıyor. Bu isimlere Burcu Esmersoy ve Lal Dedeoğlu’nun ardından Çağatay Ulusoy da eklendi.

Bölgeden 40 metrekarelik tarla alan oyuncu, mahsulünü Koruncuk Vakfı'na bağışlayarak Bolluca Çocuk Köyü'ndeki miniklere destek verdi. GDO'suz ve hormonsuz, doğal tarımla yetiştirilen ürünler, bu kış ve gelecek yaz çocuklara ulaştırılacak.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'A NEDEN REKLAM TEKLİFİ GELMİYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin