Çağatay Ulusoy'un başını uyuşturucu davası yaktı!

Çağatay'ın başını uyuşturucu davası yaktı

resim yok
13 Kasım 2014 - 17:37
Magazin

Çağatay'ın başını uyuşturucu davası yaktı...

MedCezir dizisinin Mira'sı Serenay Sarıkaya ve Eylül'ü Hazar Ergüçlü'ye peş peşe teklif yağarken uyuşturucu davası süren Çağatay Ulusoy'a hiç reklam gitmemesi dikkat çekiyor.

 

İşte detaylar:

 

MEDCEZİR'İN YILDIZLARI REKLAMLARDAN KAZANIYOR!

Güneş'in haberine göre son dönemin en popüler gençlik dizisi MedCezir'in oyuncuları peş peşe rol aldıkları reklam filmleriyle öne çıkıyor.

 

Dizinin Mira'sı Serenay Sarıkaya ve Eylül'ü geçen yıl beraber Elidor reklam kampanyasında görev almış, bu sezon da Sarıkaya Mavi Jeans'in yüzü olmuştu.

 

Ergüçlü ise bu sezon Samsung, Gnctrkcll'in ardından mizu.com alışveriş sitesinin yüzü oldu. Medcezir'in Mert'i Taner Ölmez de son günlerde Turkcell reklamıyla ekranda boy gösteriyor.[reklam]

ULUSOY'A TEKLİF YOK!

Ekip arkadaşlarının aksine dizinin yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi olan Yaman'ının ise reklam filminde rol almaması dikkat çekiyor. Ünlü oyuncuya yaklaşık 2 yıldır süren ve yeni yılda sonuçlanacak uyuşturucu davası nedeniyle teklif gitmediği öğrenildi.

 

SORULAR MORAL BOZDU

Çağatay Ulusoy, önceki akşam Etiler Günaydın'da annesi Refiye ve babası Aylin Ulusoy'la akşam yemeği yedi. Ulusoy çifti oğullarından önce mekandan hızla çıkarak araçlarına bindi.

 

Çıkışta ''Ailemle yemek yedik, şimdi de evimize gidiyoruz'' diyen Ulusoy, sevgilisi Serenay Sarıkaya'yla kaldıkları evde fazla gürültü çıkardıkları için komşuların şikayetçi olduğu iddiası sorulunca morali bozuldu. Soruları duymamazlıktan geldi.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF BEĞENİ REKORU KIRDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin