Çağatay Ulusoy'un büyük sırrı!

Şu sıralar başrollerini Serenay Sarıkaya'yla paylaştığı yeni dizisi 'Medcezir'le ekranlara dönmeye hazırlanan Ulusoy, aldığı kilolardan kurtulmak için çareyi mısır püskülünde buldu.

resim yok
16 Ağustos 2013 - 15:55
Magazin

Şu sıralar başrollerini Serenay Sarıkaya'yla paylaştığı yeni dizisi 'Medcezir'le ekranlara dönmeye hazırlanan Ulusoy, aldığı kilolardan kurtulmak için çareyi mısır püskülünde buldu.

 

DİYET + SPOR

 

Geçen yıl uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp, serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Ulusoy, bu sürede hem diyet yaptı hem de spor salonundan çıkmadı.

 

KİLO VERMENİN SIRRI MISIR PÜSKÜLÜ

 

Yaklaşık bir yıldır spor yapan oyuncunun formunu, bir dönem Sezen Aksu’nun da mutfağından eksik etmediği mısır püskülüne borçlu olduğu ortaya çıktı.

 

İŞTE İŞİN SIRRI

 

Tanınmamak için şapkasını yüzüne kadar indirip geldiği İstinye Park’taki Arifoğlu Baharat’tan mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan çay kürü alan Ulusoy, ardından evinin yolunu tuttu.

 

10 KİLO VERDİ

 

Genç oyuncunun, demleyerek içtiği kür sayesinde 10 kilo verdiği öne sürüldü.

 

YALANLAMA

 

Bu arada geçtiğimiz günlerde narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy'un menajeri Yasemin Özbudun oyuncu hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek dün açıklama yapmıştı.

Özbudun açıklamasında:

"11.08.2013 tarihinde bazı gazete ve televizyon kanallarında temsil ettiğimiz oyuncumuz Çağatay Ulusoy hakkında yayınlanan gerçek dışı haberlerle ilgili olarak tüm kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

[reklam]

''TAMAMEN GERÇEK DIŞI!''

 

Haberlerde yer alan oyuncumuz Çağatay Ulusoy'un da içinde bulunduğu ve gizlilik kararı bulunan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesince düzenlenen raporda, kanında, idrarında ya da saçında “kokain” maddesi bulunduğuna dair çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır.

Bu asılsız haberler oyuncumuzun kişilik haklarına ve kariyerine zarar verdiğinden dolayı yapacağınız haberler konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

WARNER BROS.'TAN MEDCEZİR'E ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin