resim yok
21 Ağustos 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya, Vahide Gördüm ve Ceyda Ateş gibi isimlerin ayrılmasına karşın Çağatay Ulusoy, devam kararı alarak büyük bir risk almıştı. 
 
Herkesin kendisinden büyük beklentisi olduğunu anlatan Çağatay Ulusoy, hayranlarının ve çevredeki insanların sürekli göz hapsinde olmaktan şikayetçi... Ulusoy, hayranlarının fotoğraflar çekip bunları sosyal medyada kullanmasından da dertli...
 
Her türlü ortamda rahat olmayı sevdiğini anlatan Ulusoy, "Her ortamda rahat olmak, içimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ama bir yere oturduğunuzda insanlar dönüp ne yaptığınıza, kıyafetinize, nasıl yemek yediğinize bakıyor. Kendimi hiçbir yerde rahat hissetmiyorum ve geriliyorum. Girdiğiniz ortamda sizi takip eden kişiler olduğunu biliyorsunuz. Bir kulübe gidiyorum dans ederken yanımda bir kız da varsa hemen fotoğraf çekip sosyal medyaya koyuyorlar. Hiç tanımadığım kişiyle sevgili diye yazılıyorum. Artık dans etmeye gitmek istiyorum. Bu yaz hiçbir yere çıkamadım. Sadece 2-3 gece çıktım ondan sonra da her şeyden soğudum" diyerek serzenişte bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin