Çağatay Ulusoy'un her paylaştığı olay oluyor!

Her paylaştığı olay oluyor...

resim yok
16 Ekim 2014 - 10:33
Magazin

Her paylaştığı olay oluyor...

Ekranların yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy'dan ilginç fotoğraf!

Çağatay Ulusoy bu kez de...


Çağatay Ulusoy'dan sosyal medyayı sallayan fotoğraf...

 

PAYLAŞIMLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

'MedCezir' dizisinde Yaman karakterini başarıyla canlandıran Çağatay Ulusoy'un sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı her paylaşım takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

 

Ulusoy geçtiğimiz gün bir paylaşımda daha bulundu ve sosyal medyayı yine salladı.

 

YİNE SALLADI!

Yakışıklı oyuncunun paylaştığı bu fotoğrafta Instagram'ı salladı.[reklam]

REKOR BEĞENİ

Çağatay Ulusoy'un paylaşımı 24 saat içinde 35 bin kişi tarafından beğenildi.

 

İŞTE O FOTOĞRAF

 

MEDCEZİR'DE BU HAFTA

Yaman tam her şeyi düzeltmeye karar verdiği anda, tanık olduğu durum karşısında öfkeden deliye döner. Mira artık kendinden çok uzaklara savrulmuştur. Mira Orkun'un tam olarak ne yaptığından habersizdir, ancak Yaman'ın hissettiklerini tahmin ettiği, öfkesinin ne demek olduğunu bildiği için, O'nu ikna etmenin boşuna olduğunu bilir ve sessiz kalır...

Babasıyla yaşadığı çözülme sonucunda Mert'in ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken teknesinin denizde terk edilmiş bir şekilde bulunması korkuları tırmandırır...

Yaman, tesadüfen yanında Elif varken Mert'ten bir haber alır, Eylül de aynı haberi aldığında yanında Mira vardır. Böylece, birbirlerini hiç görmek istemedikleri halde Yaman ve Mira Mert için tekrar bir araya gelirler.

Yaman ve Mira için çözülmesi gereken çok düğüm vardır. Bu olayla en yakınları, Yaman ve Mira'nın tepkisiz kalamayacağı mükemmel bir planı devreye sokarlar.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF BEĞENİ REKORU KIRDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin