Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde senaryo gerilimi yaşandı

Çağatay Ulusoy'un İnstagram hesabından duyurduğu yeni projesinde her şey yolundaydı. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde senaryo gerilimi yaşandı. Geçtiğimiz mayıs ayından beri çalışmaların sürdüğü dizide yaşanan senaryo krizi yayın tarihini sürekli ertelenmesine sebep oluyor.

Berfu Gürle
21 Kasım 2017 - 14:35
Gündem

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde senaryo gerilimi yaşandı. Geçtiğimiz günlerde detaylarını paylaştığımız Çağatay Ulusoy'un yeni projesi 'Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi'nde beklenmedik bir sorun yaşandı.

Burcu Biricik projeden vazgeçti

17-11/21/burcu-biricik-vazgecti.jpg

N. İpek Gökdel'e ait olan 'Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi' romanından uyarlama olacak dizi Netflix'te yayınlanacak. Dizide Çağatay Ulusoy'un partneri olarak güzel oyuncu Burcu Biricik'in olacağı açıklanmıştı. Fakat senaryonun beğenilmemesi ve yeni bir çalışma beklentisinin olduğu projeden affını istedi. Projenin bir süre daha uzaması sebebini öne sürerek dizi ile yolunu ayıran Biricik, Atv'nin Ocak ayı projesi 8. Gün'ün okumasına başladı. 

Senaryo beklenilenin üzerine çıkamadı

Şuan dizi ile ilgili söylentiler kesin olmamakla birlikte dizinin senaryosunu yazması için anlaştığı Pınar Bulut ve Ercan Mehmet Erdem'le yollarının ayrıldığı konuşuluyor. Senaryosunun beğenilmediği öne sürülen projede yeni bir senaryo ekibinin gelmesi ve yeniden bir yaratma sürecinin yaşanması, projenin başlama tarihinin uzun bir zaman süreceğini gösteriyor.

17-11/21/agatay-ulusoyun-yeni-dizisinde-senaryo-gerilimi-yasandi-1511263900.jpg

Çağatay Ulusoy'un büyük beklentiler ile kabul ettiği Netflix anlaşması nedeniyle başka bir şirketle proje yapmadığı öğrenildi. Çağatay Ulusoy'un diziye hazırlık için gittiği Amerika tatilini uzatması da projenin başlama tarihinin uzayacağını destekler nitelikte algılandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin