Çağatay Ulusoy'un yeni dizisine usta bir oyuncu katıldı!

Eylül ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yeni dizisine usta bir oyuncu daha katıldı.

resim yok
26 Temmuz 2013 - 11:24
Magazin

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu belirleniyor...

 

Usta oyuncu da dizi kadrosunda

 

Eylül ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yeni dizisine usta bir oyuncu daha katıldı.

Ay Yapım imzalı olan ve ünlü Amerikan dizisi O.C'den uyarlanacak dizide Barış Falay'ın da rol alacağı iddia edildi.

 

Çekimler Ağustos'un başında


Daha önce Ezel ve Al Yazmalım dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Barış Falay'ın rol alacağı yeni dizinin çekimleri de Ağustos ayında başlayacak.

 

Yine bir Ay Yapım dizisi olan 20 Dakika'nın yönetmenliğini yürüten ve bu yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday olan Ali Bilgin ise dizinin yönetmeni olacak.

Son olarak "Kuzey Güney" dizisinde 'Simay' karakteriyle büyük başarılar elde eden güzel ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü de yeni dizinin oyuncu kadrosuna katılmıştı.

Falay'ın kariyeri

Falay Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 2 yıl çalıştıktan sonra 1997 yılında kuruluş sınavıyla beraber İzmit Şehir Tiyatrosu sanatçısı oldu.

“Hamlet” ile başlayan bu serüven, “Üç Kuruşluk Opera”, “Misafir”, “Kamyon”, “Roberto Zucco”, “Kırmızı Yorgunları”, “Azizname”, “Barış”, “Bahar Noktası”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”, “Karar Kimin” ve daha birçok oyunda oynayarak sürdü.

“Deniz Kızı Masalı”, ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı oyunları yönetti. Tiyatronun bünyesindeki Tiyatro Okulunda eğitmenlik yaptı.Tiyatro hayatına Kocaeli Büyükşehir Tiyatrosunda devam etmektedir.Oyuncu Esra Ronabar'la evlidir.

Tatlı Hayat, Yarım Elma, Dadı gibi sitkomlarda ufak rollerde canlandırdığı başarılı karakterler ile dizi kariyerine atılan Barış Falay ilk yükselişini Aliye adlı dizide canlandırdığı Mücahit (Müco) karakteri ile yapmıştır.
[reklam]
2009'dan 2011'e kadar süren Ezel dizisinde “Kerpeten – Ali Kırgız” rolünü canlandırmıştır. Bu rol ile birçok kişinin beğenisini kazanan Barış Falay Magazinciler Derneği tarafından En İyi Erkek Oyuncu seçilmiş ve hakettiği saygıyı ve değeri görmeye başlayıp önemli aktörlerden biri haline gelmiştir.

Oyuncu son olarak Eylül 2011'de yayınlanmaya başlayan Al Yazmalım dizisinde Cemşid rolünü oynamıştır.

 

Eşine sürpriz kutlama!

Falay, son olarak geçtiğimiz gün eşine yapmış olduğu sürpriz doğum günü haberi ile gündeme gelmişti. Barış Falay’ın organize ettiği kutlama, Sana Bir Sır Vereceğim'de başrol oynayan Esra Ronabar'ı çok duygulandırmıştı.

 

Bir anda karşısında eşiyle oğlu Rüzgar’ı bulan ve çok mutlu olan Ronabar, pastasının mumlarını da oğluyla birlikte söndürmüştü.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY HAKKINDA ŞOK SÖZLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin