Çağdaş Onur Öztürk, Kış Güneşi kadrosunda

Salı akşamları Show TV'de ilgiyle izlenen Kış Güneşi'nin güçlü kadrosuna, başarılı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk de katıldı.

resim yok
09 Mayıs 2016 - 12:41
Yeni Bölüm

Öztürk, "Kış Güneşi"nin 10 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak 12. bölümünde "Bora" karakteri ile ekrana gelecek. Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş - Serhan Şahin’in üstlendiği "Kış Güneşi" kadrosuna, başarılı ve sevilen oyuncu Çağdaş Onur Öztürk’ü de kattı.

16-05/09/agdas-onur-ozturk-2.jpg

 "Tut Sözünü" adlı sinema filminin yanı sıra, "Kuzey Güney", "Sakarya Fırat", "Böyle Bitmesin", "Aşktan Kaçılmaz" ve son olarak yer aldığı "Yaz’ın Öyküsü" gibi dizilerdeki oyunculuğu ile izleyicinin beğenisini kazanan Çağdaş Onur Öztürk, "Kış Güneşi"ne; Türkiye’nin en ünlü moda tasarımcısı "Bora Bilgin" karakteri ile katılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin