resim yok
24 Eylül 2014 - 09:26
Magazin

1 milyonluk frikik!

Ekranların popüler yüzlerinden Çağla Şikel'in göğsünün açıldığı video Youtube'da 1 milyon kez izlendi.

Şikel görüntüleri kaldırmak için avukatına talimat verdi.


İşte detaylar:

 

EN POPÜLER VİDEO

Çağla Şikel'in geçen hafta 'Her Şey Dahil' programında dans ederken göğsü açılmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan bu canlı yayın kazası, Youtube'da 'En Popüler Video' kategorisinde yer aldı ve 1 milyon kez izlendi.

 

AVUKATI DEVREDE

Görüntülerden çok rahatsız olan 2 çocuk annesi Şikel, 40'ın üzerinde internet sitesinde yer alan videolarla ilgili harekete geçti. Avukatına talimat vererek görüntülerin kaldırılmasını talep etti.

 

'KALDIRIN O GÖRÜNTÜYÜ'

''Manken Çağla Şikel’in geçen hafta başına gelen canlı yayın kazasıyla ilgili sosyal medyadaki yorumları görünce şoke oldum. Programında dans ederken elbise askısının düşmesiyle göğsü tamamen açılan Çağla için 'Reklamı oldu' diye yazanlar bile vardı.[reklam]

Neyseki bunlara en güzel cevabı eşi Emre Altuğ verdi. Twitter sayfasından ''Çağla'nın geçirdiği canlı yayın kazasına kötü niyetli yorum yapanları Allah'a, geçmiş olsun mesajları yazanları kalbime havale ediyorum'' yazdı. İki çocuk annesi Çağla için bu durum ne kadar zorsa eşi için de aynı oranda zor. Ama Çağla'nın dediği gibi canlı yayın kazası, yapacak bir şey yok.

 

CANLI YAYIN OLMASA...

Bant yayın olsa, kesilir biçilir, o bölüm atılır ama canlı yayın için bu durum söz konusu değil. Yaptığın en ufak bir hatayı seyirci hemen yakalar, hooop oradan da internet sitelerine manşetten girersin. Görüntülerin kısa sürede tıklanma rekoru kırar, altına en acımasız, kara mizah yorumlar yapılır. Günlerce koca internette bir tek sen varsın gibi hissedersin, gözlerin dolu dolu ekrana bakarsın. Çağla Şikel için de böyle oldu.

Hala Youtube'a girişte 'En popüler video' kategorisinin tepesinde yer alıyor. Kısa sürede toplam 1 milyon kez izlendi, daha da artar. Çağla'nın bu videolara önlem almak için avukatına talimat verdiğini öğrendim. 40'ın üzerindeki internet sitesinden bu görüntülerin kaldırılması için hukuki işlemleri başlatmış. Umarım en kısa sürede sonuç alır.''

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin