resim yok
12 Eylül 2014 - 12:11
Magazin

Emre duymasın!

Harbiye Açıkhava'da önceki akşam 6. konserine imza atan Tarkan, yine farkını konuşturdu.

Megastar, mekanı hınca hınç doldururken; konsere birçok ünlü isim akın etti.

 

İşte detaylar:

 

ÜNLÜLER ORADAYDI

Popçuyu izlemeye gelenler arasında Ali Sena Ağaoğlu, Zeynep Ilıcalı, Aykut Gürel, Çağla Şikel, Şirin Yalçın, Serdarhan Aksoy gibi isimler de vardı.

 

ÇAĞLA'DAN KOCASINI KIZDIRACAK SÖZLER!

En ön sırada, eşi popçu Emre Altuğ olmadan tek başına konseri izleyen Çağla Şikel, şunları söyledi:

''Emre'nin çok önemli bir iş toplantısı var, şu anda da görüşmede. Ben çok istiyordum, izin aldım geldim.

 

''EMRE DE İYİ AMA...''

Tarkan'ı çok seviyorum. Emre de iyi ama Tarkan, Türkiye'de bir başka. Ona boşuna Megastar denmiyor."

 

9 GECEYLE REKOR

Megastar Tarkan, 14 Eylül gecesi vereceği son konseriyle '9 gece Açıkhava'da konser veren şarkıcı' unvanına sahip olacak

Açıkhava maratonunda altıncı geceyi geride bırakan Megastar Tarkan, 3 Eylül'den beri devam eden konser programına yoğun istek üzerine bir gece daha ekledi.[reklam]

14 Eylül Pazar günü son kez Harbiye sahnesine çıkacak Megastar, 'konser rekoru'nu egale etmeye hazırlanıyor. '8 gece konser veren şarkıcı' unvanına sahip Tarkan, '9 gece' sahne alarak rekor tazeleyecek.  

 

İSTANBUL 'TARKAN'A DOYMUYOR

Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava'daki 9'uncu yılında, toplam dokuza çıkan konser sayısı ile rekor kırdı.

Biletlerin günler öncesinden tükendiği konser maratonuna yoğun istek üzerine bir gece daha ekleyen Tarkan, önceki akşam da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

İşte konserden detaylar:

- Sahneye diğer konserlerindeki gibi 'Hop De' şarkısı ile çıkan şarkıcı, haraketli şarkıları ve görsel şovu ile sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

- Harbiye'de boş merdiven bile bırakmayan Megastar, seyircilere açılış şarkılarını bitirdikten sonra 'Canlarım benim hoşgeldiniz, bugün de muhteşemsiniz. Sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız' diye seslendi.

 

 

EMRE ALTUĞ VE ÇAĞLA ŞİKEL'İN JET YALANLAMASI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin