resim yok
06 Ocak 2014 - 10:37
Magazin

Çağla aşkına!

Çağla Şikel yeni yaşına böyle girdi!..

İşte geceden yansıyanlar:


Emre Altuğ, 35 yaşına basan eşi Çağla Şikel için mekan kapattı.

Gecede yakın dostu Alişan, manken Nur Gümüşdoğrayan ile aşka geldi. Özlem Yıldız ise Akın Altan'ın çekim alanına girdi.

 

MOR MEYHANE

Güzel sunucu Çağla Şikel, 35. yaşını eşi Emre Altuğ ve yakın dostları ile birlikte Asmalımescit'te bulunan Mor Meyhane'de kutladı.

 

BÜYÜK SÜRPRİZ

Eşi için mekanı kapatan Emra Altuğ, bütün konukları gizlice davet ederek Şikel'e sürpriz yaptı.

Şarkıcı Alişan program partnerinin doğumgünü partisine geç saatte davul ve zurna ile katıldı. Ünlü şarkıcı Çağla Şikel'e 3 bin dolarlık bir kolye hediye ettiğini söyledi.

 

35'LİK ÇAĞLA'DAN MİNİ ŞOV

İki çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziğiyle yıllara meyan okuyan Çağla Şikel, geceye kırmızı mini bir elbiseyle katıldı.

Oldukça neşeli geçen partide bir an olsun yerinde duramayan Şikel, bol bol oynayarak efkar dağıttı.

Birçok ünlü ismin katıldığı Şikel'in partisine yeni aşklar ve piştiler damga vurdu.

 

KİMLİK 35 RUHUM 15

Gecede bitmek bilmeyen enerjisiyle yerinde duramayan Çağla Şikel, modacı dostu Hakan Akkaya ile bol bol dans etti. Şikel, "Kimlik yaşım 35 ama ruhum hala 15" dedi.[reklam]

YILDIZ TUTULDU

Ece Erken ile yaşadığı olaylı aşk ile gündemden düşmeyen Akın Altan, yakın arkadaşı Emre Altuğ için geldiği doğumgünü partisinde eşi Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız'la çok samimiydi.

İvana Sert'in gece boyunca ikili arasında mekik dokuması dikkat çekti. Partinin ilerleyen saatlerinde birlikte eğlenen Yıldız ve Altan, aynı taksiyle de evlerinin yolunu tuttu.

 

ALiŞAN AŞK PODYUMUNDA

Çağla Şikel'in doğumgünü partisinde en çok eğlenen isimlerden biri de türkücü Alişan oldu. Mekanda manken Nur Gümüşdoğrayan ile eğlenen Alişan, objektiflere mutluluk pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Alişan ve manken sevgilisi, gece sonunda mekandan ayrı ayrı çıktı.

 

PİŞTİ OLDULAR

Bekir Aksoy, partiye eşi Derya Çavuşoğlu'yla geldi. Aksoy'un evlenmeden önce, bir sene birlikte olduğu model Ebru Öztürk de doğum günü partisine katılınca, eski çift pişti oldu. Öztürk'ü görünce morali  bozulan Aksoy ve eşi, hemen mekanı terk etti.

Melek Baykal, Şikel'e doğum günü hediyesi olarak bileklik aldı. Bilekliğin üzerinde Şıkel'in oğulları Kuzey ve Uzay'ın baş harfleri yazılı.

 

 

ÇAĞLA ŞİKEL'İN KIŞ DEPRESYONUNU YENME FORMÜLÜ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin