Çalıkuşu dizisine Muhteşem Yüzyıl'dan bir transfer daha!

Üç sezon boyunca Muhteşem Yüzyıl'da Ayas Paşa rolünde izlediğimiz Fehmi Karaarslan, bu sezon Kanal D'nin iddialı yapımlarından Çalıkuşu'nda yer alıyor.

resim yok
03 Eylül 2013 - 10:55
Magazin

Sezonun iddialı dizilerinden Çalıkuşu'nun oyuncu kadrosu genişliyor.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN TRANSFER

Üç sezon boyunca Muhteşem Yüzyıl'da Ayas Paşa rolünde izlediğimiz Fehmi Karaarslan, bu sezon Kanal D'nin iddialı yapımlarından Çalıkuşu'nda yer alıyor.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Tiyatro severlerin Fransız Le Spoutnik Tiyatrosu'yla sergilediği Human Profit ve Laçin Ceylan rejisiyle sahnelenen Yeni Kiracı’da izleme şansına sahip olduğu oyuncu, Eylül’de Kanal D ekranlarında başlayacak Çalıkuşu’nda Nizamettin Bey karakterine hayat verecek.

Televizyon kanalları bu yıl da birçok diziyle yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanırken, dizilerin kadrolarına katılan oyuncular da birer birer belli olmaya başladı.

En son Muhteşem Yüzyıl’da Ayas Paşa rolünde izlediğimiz Fehmi Karaarslan, Kanal D’nin iddialı yapımı Çalıkuşu’nda yer alacak.

Reşat Nuri Güntekin’in sevilen romanından üçüncü kez ekranlara uyarlanan dizide Fehmi Karaarslan’ı Nizamettin Bey rolüyle izleyeceğiz.

 

İKİNCİ DİZİSİ

Çalıkuşu, eğitimini Fransa’da tamamlayan ve iki yıl önce Türkiye’ye dönen Karaarslan’ın ikinci dizisi olacak.

 

FEHMİ KARAARSLAN HAKKINDA

Lyon Bölge Konservatuarı Tiyatroculuk Bölümü’nü bitiren Fehmi Karaarslan, Burlesk oyunculuk okulu F.R.A.C.O’dan sonra Paris Devlet Yüksek Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

Uluslararası arenada da pek çok sanatçı ile çalışan Karaarslan, tiyatro, televizyon ve sinemada pek çok önemli yapımda yer aldı ve yer almayı sürdürüyor.

Sanatçının yer aldığı yapımlardan bazıları:

Tiyatro: Vişne Bahçesi (Paris Devlet Yüksek Konservatuarı) Leş (Yeni Drama Tiyatrosu) Yeni Kiracı (18. İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali)

Sinema: Picnic in Gaza (Yön: Philippe Vartan Khazarian), Milkshake (Yön: Jonathan Helpert) Lontano Lontano (Yön: Michele Gurrieri)

Dizi: Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl[reklam]

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

Tims Production’ın sahibi Timur Savcı, yeni dizi projesi Çalıkuşu için kesenin ağzını açmış durumda.

Çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’da bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiralayan Savcı, konağın içine 1 milyon dolardan fazla para harcadı. Konağın içi, hikâyenin geçtiği döneme ait eşyalarla baştan aşağı değiştirildi. Savcı, dizi için Beykoz ve Sarıyer’de de iki plato hazırladı.

* Reşat Paşa Konağı, Sultan II. Abdülhamit Han devrinde Ahmet Reşat Paşa tarafından ikamet amaçlı yaptırıldı. 1900 yılında ikamete açılan konak, günümüze kadar varlığını koruyabilmiş yapıtlardan biri.

* Çalıkuşu'nda Feride'yi Fahriye Evcen, Kamuran'ı ise Burak Özçivit canlandırıyor.

* 80’li yıllarda TRT’de yayınlanan “Çalıkuşu” dizisinde Aydan Şener ve Kenan Kalav başrol oynamıştı.

 

 

FAHRİYE EVCEN'DEN YALAN HABERE İSYAN! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin