Çalıkuşu dünyaya açılıyor!

Muhteşem Yüzyıl'ın ardından bir Türk yapımı daha uluslararası arenaya açılıyor.

resim yok
10 Ekim 2013 - 09:54
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın ardından bir Türk yapımı daha uluslararası arenaya açılıyor.

 

GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştığı 'Çalıkuşu', Cannes’daki fuarda görücüye çıktı.

 

DÜNYAYA TANITILDI

Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eseri Çalıkuşu’ndan uyarlama senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı Çalıkuşu dizisi, Cannes’da düzenlenen lansmanla dünyaya tanıtıldı.

 

ULUSLARARASI LANSMAN

Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Deniz Celiloğlu ve Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun rol aldığı Çalıkuşu için, dünyanın en büyük televizyonculuk ve entertainment fuarı MIPCOM’da uluslararası bir lansman düzenlendi.

Her yıl Cannes’da gerçekleştirilen ve dünyanın pek çok yerinden televizyon kanalı, yapım şirketi ve sektörün önde gelenlerini buluşturan fuar kapsamında Çalıkuşu için Grand Hotel’de özel bir lansman yapıldı.

 

YAKLAŞIK 1000 KİŞİ...

Yaklaşık 1000 kişilik davetlinin katılımı ile gerçekleşen parti MIPCOM’un en ilgi çeken organizasyonu oldu.

 

KİMLER KATILDI?

Geceye Çalıkuşu dizisinin yapımcısı Timur Savcı, dizinin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen katıldı.

 

DİZİDE GEÇEN HAFTA

Başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi Çalıkuşu'nda bu hafta; Kamran, Feride’yi Selim'den kıskandı.

 

İşte bu haftaki bölümün özeti:

Feride, Kamran’a çok kırgın ve kızgındır. Kamran, Feride'ye oyun oynamış, verdiği sözü tutmamış, oyunu bozmuştur. Üstelik tanıkları da vardır. Kamran, Feride'yi üzdüğünün farkındadır. Kötü haber çabuk yayılır.[reklam]

Feride'nin Kamran'ın ihanetine uğradığı dedikoduları Fransız Mektebi'ne de ulaşır. Feride huzursuzdur. Bu durumun üstesinden nasıl gelinir? Ya oyun deyip geçecek, ya da intikam peşinde koşacaktır.

Bursa'ya kumaş almaya gittiği sanılan Seyfettin Bey hala ortalarda yoktur. Evdekiler oldukça tedirgindir. Kamran, Bursa'ya babasını bulmaya gitmek için hazırlık yapar. Selim'in Feride'ye olan ilgisi günbegün çoğalır.

Kamran'dan, Feride ile görüşmek için izin ister. Kamran duydukları karşısında şaşkın ve gergindir. Kıskanır Feride'yi. Kamran ile Feride arasında bir şeyler olduğunu sezinleyen Neriman ise telaşlanır. Aşığını kaybetmekten korkar. Göz aşkı görür. Gönül aşkı ister. Dil, söze gelir.

 

 

SEVİLEN DİZİLER ARAYA GİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin