Çalıkuşu hayranları isyanda!

Çalıkuşu dizisinin hayranları isyanda!

resim yok
28 Nisan 2014 - 12:41
Magazin

Çalıkuşu dizisinin hayranları isyanda!

Çalıkuşu hayranları dizinin bitmemesi için örgütlendi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Çalıkuşu dizisi fanlarının isyanına köşe yazısıyla destek oldu:


''Uzun zamandır bir dizi için 'bitmesin' kampanyası yapılmıyordu. 'Çalıkuşu' için böyle bir örgütlenme var. Hayranları, yayın günü ve saatindeki bitmek bilmeyen değişikliklere isyan ediyor.

''Final kararının sezon sonuna iki ay kala alınmış olmasını kabullenemiyoruz. 4 bölüm sonra final yapıldığında Mayıs ortası olacak.

Bir 4 bölüm daha dayanmaları ve hiç değilse sezon sonunu görmemiz bu kadar mı zor'' diyorlar.

 

O YAZIDAN SATIR BAŞLARI

Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısının bir kısmı şöyle:

 

ÇOCUK OYUNCU SORUNU

''Çocuk oyuncu bulmak zor. Reklamlarda çıkıyor ama dizi ya da film gibi mecralarda oyuncu olmak uzun soluklu. Küçük yaştaki çocuğun yönetilmesi özel ilgi ister. 'Şöhret ile çocuk' arasındaki psikolojik dengenin korunması önemli mesela. Okulla set arasındaki ince çizginin dizginlenmesi...


Dizi sektörümüzde parlayan çocuk oyuncu 'Küçük Osman' Emir Berke Zincidi... 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin bize armağanı. 'Küçük Ağa'da başrolde.[reklam]

Son olarak Berkehan Tüter ile tanıştık. Fox'ta 'Düşler ve Umutlar'da başroldeydi. Dizi tutmadı o ayrı. Ama Berke, ''Ben başka işler de yaparım'' mesajını verdi.


Bence onun üzerine düşmekte fayda var. 'Küçük Ağa gibi dizi' yapacaklara duyurulur.

 

'ÇALIKUŞU' BİTMESİN

Uzun zamandır bir dizi için 'bitmesin' kampanyası yapılmıyordu. Çalıkuşu için böyle bir örgütlenme var.

 

Hayranları, yayın günü ve saatindeki bitmek bilmeyen değişikliklere isyan ediyor. ''Final kararının sezon sonuna iki ay kala alınmış olmasını kabullenemiyoruz. 4 bölüm sonra final yapıldığında Mayıs ortası olacak. Bir 4 bölüm daha dayanmaları ve hiç değilse sezon sonunu görmemiz bu kadar mı zor'' diyorlar.''

 

 

'ÇALIKUŞU' 28. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin