Çalıkuşu ile ilgili sürpriz açıklama!

Çalıkuşu dizisi ile ilgili sürpriz açıklama...

resim yok
11 Mayıs 2014 - 12:40
Röportaj

Çalıkuşu dizisi ile ilgili sürpriz açıklama!


Çalıkuşu dizisinin oyuncusu sözleriyle fanlara umut verdi.

Çalıkuşu'nun final yapacağının belli olmasından sonra sosyal medyada örgütlenerek hem yapımcı firma hem de Kanal D'ye dizilerini bitirmemeleri için baskı yapan fanlar için bir umut daha belirdi.

 

UMUT VEREN O AÇIKLAMA!

Begün Kütük, Bugün gazetesindeki röportajında;

 

"Tam bitti de denemez... Çünkü hikaye Feride'nin Anadolu'ya gitmesiyle son buluyor gibi gözükse de tam bitip bitmediği de kesin değil... Biz ucu açık bırakıyoruz bilmiyoruz..." diyerek bir ihtimal daha olduğunu söyledi.

 

REYTİNG SİSTEMİNİ DE ELEŞTİRDİ

Reyting sıralamasının da tartışmalı olduğunu dile getiren Kütük;

 

"Çünkü çocuk programları da reytingin içinde, yarışma programları da… Karmaşık reyting sistemine çok kafa patlattım ama gerçekten bilmiyorum neyin neye göre ölçüldüğünü...Sadece diziye sahip çıkan izleyiciye çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

NELER OLACAK?

Bakalım Çalıkuşu dizisi fanlarının heyecanlı bekleyişi mutlu bir sonla bitecek mi?

 

RÖPORTAJIN DEVAMI

* Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın rol aldığı Çalıkuşu çok ses getirmişti. Yeniden çekmek risk miydi?[reklam]

Edebi bir eserin yeniden tanıtılması adına hoş bir projeydi... Yapım şirketimiz, yönetmenlerimiz çok iyiydi. Bana göre son yıllarda yapılmış en etkileyici işlerden biriydi. Bir yandan da son dönemde 30 bölüm iş çekmek de bence büyük bir şey...

* Acaba dizilerin uzamasına mı çok alıştık?

Belki de... Bazı projeler 3 sene 4 sene uzuyor. Ben tadı damağımızda kalsın istiyorum biraz da...

* Dizinin kötü kadını Neriman'ı canlandırmak nasıldı?

Bu kadar dişi bu kadar fettan bir karakter hiç canlandırmamıştım. İçimden bu kadını nasıl çıkaracağım diye çok düşündüm.

* Zorladı mı sizi?

Ben dünyada tanıyabileceğin en naif ve en komik insanım. Bir söyleyip bin kere gülen bir tipim... Bir anda o kimliğe bürünmek zordu.

* Biraz 'Erkek Fatma' tarzınız var…

Öyleyim gerçekten. Çocukluğumdan beri çok haylaz büyüdüm. Sabah sokağa çıkardık, gece vakti girerdik. Erkeklerle futbol oynardım, tehlikeli her oyunun içindeydim. Hala da bundan vazgeçmiyorum. Bu benim enerjimi besliyor. İçimdeki çocuk ruhu yitirmedim. Oturuşuma kalkışıma hiç dikkat etmem.

 

 

ÇALIKUŞU HAYRANLARI İSYANDA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin