Çalıkuşu ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Kanal D, iddialı dizisi Çalıkuşu'nu seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

resim yok
18 Eylül 2013 - 10:38
Magazin

Kanal D, iddialı dizisi Çalıkuşu'nu seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Kanal D'nin, başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaştıkları, yapımını Tims Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağan Irmak-Doğan Ümit Karaca'nın yaptığı senaryosunu ise Sevgi Yılmaz'ın yazdığı, Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan yeni dizisi Çalıkuşu, 24 Eylül Salı günü saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Çalıkuşu'nda Feride'yi Fahriye Evcen, Kâmran'ı ise Burak Özçivit canlandıracak.

 

ÇALIKUŞU'NUN KONUSU

Dönüyorsa umut edebilme kabiliyetine sahip insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor dünya… Ve aşkın!     
 
Bazı insanlar tepeden tırnağa sabırdan, tepeden tırnağa umuttan ve upuzun yollar boyu gitmelerden yapılmıştır. Tıpkı Feride gibi. Bazı insanlar ise babalarının gülüşlerinden, cesaret ve inançtan, biraz da külden yapılmadır. Tıpkı Kâmran gibi. Feride’yi annesi rüyalarda emzirdi, orada ninnileriyle avuttu, uyuttu. Usulca öpüp, bir kader verdi alnına dudaklarıyla. Genç ve zarif bir keder. Çalıkuşu dediler ona.

Pervane misali şem'e kanat çırptı bundan sonra. Kâmran da değiştirdi bir mumun kaderiyle kendininkini. Dile dökmediler yok, sessizce sevdiler kimi sevdiklerini bilmeden. Uçurumlar çağırdılar aralarına söylenmemiş sözcüklerden, duvarlar ördüler hoyrat tuğlalardan. İki dizleri yaralı çocuk, ustası oldu kalplerini birbirinden esirgemenin.
 
Bazı insanlar zamansızdır. Biri geç unutmuş, diğeri erken sevmiştir. Varsın, olsun. Çünkü göğü baş aşağı tutan aşkın hükmüyle, onlar ayrılıkta da uzaklıklarda da vuslatta da, birbirlerini sevmekten ibarettir yalnızca.
 
Çoğumuz olduğumuz yere kötü bir olay, kırık bir kalp yahut hiç planlamadığımız halde başımıza gelen bir şey yüzünden geldik. Tıpkı Feride’nin kırık bir kalple yollara düşmesi gibi. Cesaretle, inançla, en sevdikleriyle, dayanma ve katlanma kudretiyle sınanıp büyümeyi öğrenir çalıkuşu.[reklam]

Ve anlar; insan ne kadar uzağa giderse gitsin kalbinden kaçamaz. Anadolu'nun hangi ücra köşesini adımlarsa adımlasın tüm yolları aşka; Kâmuran'a çıkar sonunda.

 

AY YAPIM KESENİN AĞZINI AÇTI

Tims Production’ın sahibi Timur Savcı, dizi için kesenin ağzını açtı. Çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’da bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiralayan Savcı, konağın içine 1 milyon dolardan fazla para harcadı.

Konağın içi, hikâyenin geçtiği döneme ait eşyalarla baştan aşağı değiştirildi. Savcı, dizi için Beykoz ve Sarıyer’de de iki plato hazırladı.

 

 

ÇALIKUŞU, TÜRKİYE İLE AYNI ANDA HANGİ ÜLKEDE YAYINLANACAK? İŞTE DETAYLAR!

 

ÇALIKUŞU'NUN tüm tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin