resim yok
17 Şubat 2014 - 09:32
Magazin

Çocuk sorusuna esprili yanıt!

Son dönemde Kanal D'nin iddialı dizisi Çalıkuşu ile karşımıza çıkmakta olan genç oyuncu Begüm Kütük ile karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu, bir markanın reklam filmi toplantısı için önceki gün Çırağan Sarayı'ndaydı.


Begüm Kütük Yaşaroğlu ve filmin senaristi Erdil Yaşaroğlu; yaşadıkları eğlenceli anları anlatırken, birbirlerine olan aşklarını da anlattı.

 

''BU KADAR SORUDAN SONRA...''

Reklam filminde hamile olarak kamera karşısına geçen Kütük, gazetecilerin çocuk sahibi olmakla ilgili sorularına;

"Bu kadar sorudan sonra çalışmaya başlayacağız" yanıtını verdi.

 

KÜTÜK'TEN İNCİLER

Çalıkuşu'nu yeniden hayata geçirme fikri başta size ne düşündürdü?

Yapım şirketinin Tim's olması, Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca yönetmenliğinde çekilmesi görkemli bir iş olacağını belli etmişti zaten. “Çalıkuşu” sonuçta önemli ve kıymetli bir eser, bir klasik...Çok iyi bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Kostümlerimizden mekanlarımıza kadar her şeyde büyük bir özveri var. Her şeye o kadar özeniliyor ki, bir masalın içinde yaşıyor gibiyiz...

Aydan Şener'li Çalıkuşu'nu izlemiş miydiniz?

Tabii. Küçükken bayılarak izlemiştim. Hatta projeye başlamadan Türkan Şoray’ın oynadığı versiyonu da izledim. Şimdi biz yeni bir yorum katarak başlattık ve kuşumuz havalandı.

Sizi Neriman karakteriyle izliyoruz. Romanda bu kadar ön planda değildi...

Dizi olduğu için Neriman'ın rolü biraz daha fazla ön plana çıkarıldı. Her karakterin kendi hikayesi olacak. “Çalıkuşu”nu daha dinamik kılacağız diye düşünüyorum.[reklam]

''Ben hayatımın hiçbir evresinde Neriman kadar dişi olamadım'' demişsiniz...

Evet, ilk defa bu kadar dişi bir kadını canlandırıyorum. Kendi hayatımla onu özdeşleştirdiğimde birbirimize benzemiyoruz. Neriman, kendini çok beğenen, kendinin çok farkında olan, erkekleri sadece hayatını kolaylaştırmak için kullanan bir kadın. Oynaması çok eğlenceli bir karakter. Fazla dişi ve ihtiraslı bir kadın...

O kostümleri giyince ne hissediyorsunuz?

Mekanlarımız o kadar görkemli ki, kostümü giydiğimizde ister istemez Osmanlı döneminin havasına giriyoruz. Ama dönemsel olarak baktığında, kadınlar sosyalleşmek için sadece mevlütlere gidiyorlarmış. Evde kanaviçe işliyorlar. Çarşı pazara gitmek ayıp. O yüzden bize göre sıkıcı bir dönemmiş. Sahne arasında elimize telefonlarımızı aldığımızda komik görüntüler çıkıyor zaten.

Sette atmosfer nasıl?

Herkes çok samimi. Herkes işini iyi yapma derdinde. Öyle olduğu için daha ilk günden çok güzel arkadaşlıklar kuruldu. Sete iki saat erken gittiğimiz bile oluyor. Bir ayaklarının geri geri gittiği setler vardır, bir de çok mutlu gittiğin... Ben kendi adıma çok mutluyum. İnanılmaz keyifli bir oyuncu kadrosu var. Herkes çok başarılı.

Projeleri değerlendirirken eşiniz Erdil Yaşaroğlu’na danışıyor musunuz?

Onun bakış açısı elbette benim için kıymetlidir. Ama daima kendi hayatıma dair kararları ben veririm. O da benim kararlarıma saygı duyar.

 

 

'ÇALIKUŞU' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin