resim yok
05 Mart 2012 - 00:00

Gazete Habertürk yazarlarından Memet Güler, Star TV ekranlarında yayınlanacak Perran Kutman'ın da rol alacağı 25 dakikalık sitcom'u köşesine taşıdı:

 
Perran Kutman’lı 25 dakikalık sitcom Canımın İçi başlıyor
BU haberi duyunca inanın çok sevindim. Dünya standartlarında bir sitcom 25 dakika, dramalar ise 40 dakika yayınlanır. Biz her şeyin suyunu çıkardığımız gibi, dizilerin de suyunu çıkararak 90, 100, hatta 120 dakikalık bölümler çekiyoruz hâlâ. Star, nisan ayında Türk halkını ilk kez dizilerdeki dünya standartlarıyla tanıştıracak. Bunu nasıl mı yapacak? 80’li yıllarda büyüyen herkesin favorisi olan bir dizi vardı, Cosby Ailesi... İşte bu dizi şimdi Türkiye’ye uyarlanıyor Canımın İçi adıyla. Ancak sevimli baba figürü Bill Cosby, Türkiye uyarlamasında komik bir anne olarak çıkacak karşımıza. Nisan ayından itibaren hafta içi her gün ana haber sonrası 25 dakika ekrana gelecek olan dizide Perran Kutman ve Levent Öktem başrollerde yer alacak. Adam Film ve Akbel Film’in ortak yapımcılığında çekilen diziyi; Avrupa Yakası, Eyvah Eyvah 1 ve 2 filmlerinin yönetmeni Hakan Algül yönetecek. Bakalım dizilerdeki dünya standardı bizim seyirciye nasıl gelecek? Ben de meraktayım...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin