Cansu Dere Anne dizisinin bu sezon biteceğini açıkladı

Anne dizisinde başrolleri Gonca Vuslateri, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ile paylaşan Cansu Dere dizinin sezon sonunda final yapacağını duyurdu.

Sibel Karagöl
05 Nisan 2017 - 22:59
Gündem

Başrollerini Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı Anne dizisinin takipçilerine üzücü haber geldi.

17-04/05/anna.jpg

Anne dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere yaptığı açıklamada, Anne dizisinin bu sezon sonunda final yapacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün Bebek sahilde öğle yemeği sonrası objektife takılan Cansu Dere, basının reyting yarışında önemli başarı elde eden 'Anne' hakkında sorduğu soruya ”Dizi çok iyi gidiyor ama iyi gidiyor olmasına rağmen dizi bu sezon bitiyor" diye cevap verdi.17-04/05/nn.jpg

Dün akşam 22. bölümüyle ekranlara gelen Anne dizisinin bu sezon sonunda final yapacağını duyuran güzel oyuncu, dizide Turna için her şeyi göze alan Zeynep öğretmene hayat veriyor.

Star TV'de ekranlara gelen 'Anne' dizisi ilk yayınlandığı dönem duygusal sahnelerle izleyicilerin beğenisini kazanmış uzun süre reyting lsitelerinde birinciği bırakmamıştı. Son zamanlarda izleyicisini kaybetmeye başlayan dizi, senaryo konusunda sıkıntı yaşadığı için iki defa senarist değişikliğine gidilmişti. 

60 dakikalık bölümlerle yayınlananve 11. bölümüyle final yapan Japon yapımı olan "Mother" dizisinden uyarlama olan Anne dizisinin, hikayesini farklı bir boyuta taşımak için dizinin hakiye örgüsünü 2 yıl ileriye taşımıştı. Anne dizisi 21. bölümünün konusu Turna'nın öldüğünü sanan Zeynep öğretmen hayatına devam etme kararı alırken, Turna ise sokaklarda yaşamaya çalışması olmuştu. 

17-04/05/t.jpg

İzleyicilerin beğenisini toplayan dizinin yeni hikaye örgüsü reyting sıralamasında 2. olarak yer aldı. Fakat bu değişiklik bile Anne dizisinin sezon sonunda final yapmasına engel olamadı.

Anne Dizisi Konusu

Yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuk olan Melek, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet görmektedir.

17-04/05/5-1491421667.jpg

Zeynep, öğrencisi olan Melek'in durumuna sessiz kalamaz ve küçük kızı kaçırmaya karar verir. Anne dizisi daha mutlu bir hayata sahip olmak için beraber hayatlarına devam etme kararı alan Zeynep ile Melek'in başlarına gelen duygusal hikayeyi, gerilim ve heyecan dolu bölümler ekranlara taşıyor.

Ayrıca Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Anne dizisi romanların diziye uyarlanması geleneğine karşı çıktı ve dizisini kitap olarak uyarladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin