resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

 

Cem YılmazAhu Yağtu'ya kaptıran Cansu Dere'nin intikamı acı oldu! Berrak Tüzünataç'la ittifak kuran Dere, menajerine rest çekti: 'Ahu ile çalışmayacaksın, yoksa Berrak'la seni bırakırız!'
 
 
Yıllarca aşk yaşadığı Cem Yılmaz'ı en yakın arkadaşı Ahu Yağtu'ya kaptırmanın hüznünü yaşayan Cansu Dere, "İntikam soğuk yenen bir yemektir" dedi ve kolları sıvadı. Dostu Berrak Tüzünataç ile bir plan yapan Dere, Yağtu'yu magazin piyasasından silmek için düğmeye bastı. Saklambaç'ın haberine göre; Cansu Dere ve Berrak Tüzünataç, soluğu Ahu Yağtu'nun da basın danışmanlığını yapan Ayşe Barım'ın yanında aldı.
 
AHU MENAJERSİZ KALDI!
Cansu Dere ile Berrak Tüzünataç, menajere; "Ahu Yağtu'nun işlerini yapmayı bırakacaksın. Yoksa Berrak ile ben, artık seninle çalışmayacağız. Seçim senin" resti çekti. Dere ile Tüzünataç'ın iş yoğunluğunun daha fazla olması nedeniyle Ayşe Barım da seçimini bu ikiliden yana yapıp; Ahu Yağtu ile yollarını ayırdı.
 
 
Cansu Dere ile Ezel dizisinin setinde dost olan Berrak Tüzünataç, Dere'nin yanında yer aldı. Tüzünataç, aynı projelerde boy gösterdiği Ahu Yağtu ile arkadaşlığını da bitirdi.
 
Ahu Yağtu ise, hiçbir şeyi umursamadan Cem Yılmaz'la 10 Mart'taki düğününün hazırlıkları ile uğraşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin