resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Bir bisküvi reklamı ile yıldızı parlayan ve ‘Yağmurdan Kaçarken’ adlı dizide başrol oynayan İspanyol model Carlos Martin “Burası benim için uğurlu bir yer” dedi.

İSPANYOL MODEL CARLOS MARTIN EKRAN MACERASINI ANLATTI

Atv’nin yeni dizisi ‘Yağmurdan Kaçarken’in başrol oyuncusu İspanyol model Carlos Martin Gonzalez, bugünlerde çok popüler...

 

Biscolata reklamında yıldızı parlayan ve oyunculuğa adım atan Gonzalez’e, Ayça Erturan ve Ezgi Asaroğlu eşlik ediyor.

 

Dizide bir fotoğrafçıyı canlandıran Gonzalez, dizi macerasını anlattı...

-Dizi teklifi nasıl geldi?

Çok uzun süre düşündüm modellikten aktörlüğe geçişi. Bir görüşme için Süreç Filme gittim.

 

O sırada bu projenin yaratıcısı Tayfun Güneyer beni gördü. Ve teklif ettiler bu rolü. Sanırım bu rol benim en büyük şansım.

-Yabancı olarak Türkiye’de bir dizide oynamak zor mu?

Benim oyunculuk anlamında ilk işim. Her gün oyuncu partnerlerimden ve ekibimizden yeni şeyler öğreniyorum. Deneyimler kazanıyorum. Zor bir iş aslında yabancı biri olarak Türk dizisinde oynamak. Senaryoyu anlamadığım zamanlar oluyor. Karşımdakinin ne söylediğini bilmiyorum ve öyle oynuyorum.

-Peki burayı seviyor musun?

Türkiye’deki ilgi beni çok mutlu ediyor. Alışık olmadığım bir durum. Biscolata erkeği olarak anılıyorum ama geçen gün beni tanıdılar ve Carlos diye seslendiler. Çok heyecanlandım.

 

Türkiye’yi seviyorum, burada yaşamak istiyorum. Bir kız arkadaşım var ve Türkiye’de tanıştık. Burası benim için uğurlu bir yer...
[reklam]
-Dizide canlandırdığın karakterle benzer yanların var mı?


Oynadığım karakter, sessiz biri ama ben sessiz değilim. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve çok güzel bir motorum var. Galiba benzer yanlarımız da yok değil.

Ayça Erturan: İSTEDİĞİM BİR ROLDÜ

Bu proje benim ilk dizi projem. Çok mutluyum. İstediğim bir karakteri oynuyorum. Yıllarca mizah yaptıktan sonra içinde dramın da olması çok hoşuma gitti. Bir aşk hikayesi bizim dizimiz. Lidya sevgilisi tarafından aldatılınca aşk acısı çekiyor. Bazen, bu kadar kendini ezdirme diyen seyirci bile çıkıyor karşıma...

Ezgi Asaroğlu: KURALLARI YIKTIK

Carlos Martin, disiplinli bir rol arkadaşı. Ben, hep başrolde gördüğümüz güzel kadın, kusursuz kılınmaya çalışılan kadın profilinden çok uzak bir karakteri oynuyorum.

 

Bütün kusurlarıyla hiçbir şeyi umursamayışıyla çok samimi bulduğum bir karakter. Alışılan aşık olunan kadın profilini kırdığı için sevdim.

 

 

CARLOS MARTİN'DEN FLAMENKO! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin