Carrie Fisher hayatını kaybetti!

Star Wars serisindeki Prenses Leia rolüyle tanınan ünlü oyuncu Fisher geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yumdu.

Berfu Özlen
28 Aralık 2016 - 10:10
Magazin

Birçok film ve dizide oynamış, ancak kalplerimizde Star Wars'daki Prenses Leia rolüyle yer etmiş 60 yaşındaki aktrist, dört gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası kaldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uçakta kalp krizi geçirdi

Carrie Fisher, Londra'dan Los Angeles'a uçarken kalp krizi geçirmiş ve hemen ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Aynı uçakta bulunan aktrist Anna Akana, Fisher'ın 10 dakika kadar nefes alamadığını gördüğünü belirtti.

Aile sözcüsü Simon Halls, "Carrie Fisher'ın bu sabah 8.55'de hayatını kaybetmiş olduğunu duyurmanın büyük acısı içerisindeyim" dedi. 

Örnek bir kariyer!

Fisher'ın şüphesiz kariyerindeki en önemli rolü Star Wars filmlerindeki Prenses Leia olsa da, When Harry Met Sally ve Blues Brothers gibi kült filmlerde de rol aldı. En son Star Wars serisinin yeni filmlerinden olan The Force Awakens'da kamera karşısına geçti.

Televizyon yıldızı!

Televizyon dizilerinde de sinemadaki başarısını sürdürmüş olan Fisher, Sex and the City, The Big Bang Theory, Entourage, 30 Rock ve Smallville gibi dizilerde de rol aldı. Son zamanlarda Family Guy dizisinde Peter Griffin'in patronu Angela'yı seslendiriyordu.

Birçok senaryo ve kitap da yazmış olan Fisher'ı yaşama sevinci ve sayısız becerileri ile hatırlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin