resim yok
10 Mart 2007 - 00:00

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”, haftalardır olduğu gibi, Çarşamba günü milyonları ekran başına kilitleyip yine birinci oldu. Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran ve Deniz Çakır’ın oynadıkları sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Çarşamba günü ekrana gelen 23. bölümü, yüzde 10.5 rating ve yüzde 25.2 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu. Değerlerine bağlı bir ailenin sosyal ve ekonomik şartlara direniş öyküsünü ekrana taşıyan “Yaprak Dökümü”nün, önceki akşam yayınlanan bölümünde; Ali Rıza Bey ile damadı Oğuz arasındaki gerginlik, Leyla’ya da yansıdı. Oğuz, Leyla’nın baba evine gelmesini yasakladı. Ancak Leyla, Oğuz’dan habersiz olarak baba evine ziyarete geldi ve kocasına yakalandı. Kızının zor durumda kaldığını gören Ali Rıza Bey hışımla dışarı çıktı. Şimdi herkes, Ali Rıza Bey’in Oğuz’a nasıl bir tavır takınacağını merak ediyor. Bu sorunun cevabı ise, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak ve birçok sürpriz gelişmenin yaşanacağı yeni bölümünde gizli...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin