Castlevania dizisi Netflix'ten 2. sezon onayını kaptı!

Dört bölümden oluşan ilk sezonunun tüm bölümleri 07 Temmuz'da Netflix abonelerine sunulan Castlevania için online yayıncı ağ Netflix'ten resmi ikinci sezon onayı geldi.

Konami tarafından üretilen aynı isimli video oyunundan esinlenerek dizileştirilen animasyon serisi "Castlevania" için yeni sezon onayı takipçilerini bekletmeden geldi!

Amerikan-Kanada ortak yapımcılığında hazırlanan ve dört bölümden oluşan ilk sezonunun tüm bölümleri 07 Temmuz'da Netflix abonelerine sunulan dizi için online yayıncı ağ Netflix'ten resmi ikinci sezon onayı geldi.

CASTLEVANIA 2. SEZON DETAYLARI

İkinci sezon için ilk sezonun iki misli bölüm siparişi verildi. Buna göre yeni sezonda izleyicileri sekiz bölümlük yeni bir serüven bekliyor olacak.

17-07/09/castlevania-1-sezon.jpg

"CASTLEVANIA" KONUSU

Japonya'nın Konami şirketinden çıkan video oyunundan esinlenerek çok satan kitapların yazarı ve çizgi roman efsanesi Warren Ellis tarafından senaryosu kaleme alınan Castlevania'nın hikayesi Ortaçağ'da geçiyor ve Belmont klanının kalan son üyesi Trevor Belmont'un Vlad Dracula Tepes ile mücadelesini konu alıyor.

Animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda Graham McTavish (The Hobbit, Outlander, Preacher) "Dracula", Richard Armitage (The Hobbit üçlemesi) "Trevor Belmont", James Callis (Battlestar Galactica) "Alucard", Emily Swallow (Supernatural) "Lisa", Matt Frewer (Orphan Black) "The Bishop", Tony Amendola (Annabelle) "The Elder" ve Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) "Sypha Belnades" gibi isimler bulunuyor.

17-07/09/castlevania-dizisi.png

Warren Ellis, Kevin Kolde, Adi Shankar ve Fred Seibert projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

CASTLEVANIA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Castlevania'nın ikinci sezon bölümlerinin 2018'in Temmuz ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"Castlevania" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin