Casual 3. sezon onayını aldı

Hulu komedisi bir sezonu daha cebine koydu...

Volkan Küçükel
25 Haziran 2016 - 13:51
İptal - Onay

Yepyeni 13 bölüm yolda!

Hulu'nun komedi dizisi Casual 3. sezon onayını aldı.

ERKEN ONAY

Michaela Watkins ve Tommy Dewey'li Altın Küre adayı dizi, 07 Haziran'da ikinci sezonu için geri dönmüştü. Böylelikle ikinci sezonun henüz iki bölümü yayınlanmışken dizi erkenden yeni sezon onayını cebine koymuş oldu.

Lionsgate Television Group Başkanı Kevin Beggs yeni sezon onayı gelişmesi hakkında yaptığı açıklamada "Yaratıcı ekip ve oyuncu topluluğunun inanılmaz yetenekleriyle kendine özgü ve kaliteli bir dizi olan yapımımız eleştirmenler ve hayranlarımız tarafından kucaklandı. Bu sıradışı ailenin hikayelerini üçüncü sezonda da anlatmaya devam edecek olmak bizleri çok heyecanlandıyor." ifadelerini kullandı.

16-06/25/tumblr_inline_o98v0jtvwz1qdivgo_500.jpg

2. SEZON SÜRÜYOR

Alex (Tommy Dewey), Valerie (Michaela Watkins) ve Laura'nın (Tara Lynne Barr) ev dışındaki hayatlarını yeniden kurmak üzerine şekillenen dizinin ikinci sezon bölümleri Salı günleri izleyicilerle buluşmakta.

Zander Lehmann'ın yaratıcısı olduğu dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda Jason Reitman, Zander Lehmann, Helen Estabrook ve Liz Tigelaar bulunuyor.

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

13 bölümlük yeni sezon 2017 senesi içinde takipçilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin