Catastrophe'a 3. ve 4. sezon onayı

Channel 4'dan sürpriz karar!

Plansız ebeveynlerin daha fazla talihsiz maceralarına hazır mıyız!

A.B.D.'de Amazon Prime Video platformundan takip edilebilen komedi dizisi için yayıncı kanal Channel 4'dan sürpriz bir hamle geldi!

İKİ SEZON BİRDEN!

Peabody Award adayı İngiliz sitcom Catastrophe, bir süre önce aldığı 3. sezon onayına bir yenisini ekledi! Dizi, böylelikle 3. ve 4. sezonları garanti altına almış oldu.

CATASTROPHE 3. VE 4. SEZON DETAYLARI

Sharon Horgan ve Rob Delaney ikilisinin başrollerinde yer aldığı romantik komedi türündeki dizinin 6 bölümden oluşacak 3. sezonunun prodüksiyonuna önümüzdeki Kasım ayı içinde başlanması planlanıyor.

Üçüncü sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde ekranlara geleceğini belirtelim. Yine altı bölümden oluşacak 4. sezon için henüz şu tarihte ekranlara gelecek diyemiyoruz.

Yeni sezon için Ben Taylor ile yardımcı oyuncu kadrosunda yer alan Carrie Fisher, Ashley Jensen ve Mark Bonnar'ın da dönüşleri bekleniyor.

16-07/12/5784c5791a000023006f9da3.png

Horgan ve Delaney ikilisi bu sıcak gelişmeyle ilgili yaptıkları açıklamada "Üçüncü sezonu yapmak için heyecanlıyız. Rob ve Sharon'a yeniden yaşam nefesi verecek olmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandılar.

'DIVORCE' İLE DE GELİYOR

Delaney ile birlikte dizinin yaratıcısı olan Horgan ayrıca HBO'nun yaklaşan Sarah Jessica Parker'lı draması Divorce'un da yaratıcı ismi.

İlişki komedisi Catastrophe'un iki sezonluk onayı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin