resim yok
09 Mart 2010 - 00:00

Bugüne kadar Hayat Bilgisi, Yalancı Yarim, Talih Kuşu, Annem ve son olarak da Dördüncü Osman dizilerinde oynayan Cavit Çetin Güner kendisi gibi oyuncu olan Türkü Hazer ile evleniyor. Birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen çift, 14 Mart'ta nikah masasına oturuyor. Maltepe Evlendirme Dairesi'nde yapılan nikah töreni ile evliliğe ilk adım atacak olan çifti bu mutlu gününde oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmayacak. Sihirli Anahtar cast ajansına bağlı olarak çalışan 24 yaşındaki genç oyuncu böylelikle genç yaşta evliler kervanına katılmış olacak. Oyuncu Türkü Hazer de bugüne kadar Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, Güldünya, Zincirbozan, Vali gibi projelerde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin