CBS'ten 2014 bahar takvimi için yeni duyurular!

Amerika'nın en çok izlenen ulusal kanallarından CBS, 2014 bahar dönemi takvimiyle ilgili yeni duyuruda bulundu.

resim yok
17 Şubat 2014 - 16:58
Magazin

Amerika'nın en çok izlenen ulusal kanallarından CBS, 2014 bahar dönemi takvimiyle ilgili yeni duyuruda bulundu.

Bu açıklamayla birlikte kanalın yeni dizisi için de prömiyer tarihi belli oldu.

Unforgettable - 04 Nisan (2. sezonun kalan bölümleri)

Bad Teacher - 24 Nisan (prömiyer)


İşte detaylar:

 

KALDIĞI YERDEN DEVAM...

Poppy Montgomery'nin canlandırdığı hyperthymesia sendromlu yani geçmişte gördüğü her olayı en ince detaylarına kadar hatırlayan otobiyografik bir hafızaya sahip olan NewYork polis dedektifi Carrie Wells karakteri üzerine odaklanan ve en büyük gizemi Carrie'nin küçük yaşta öldürülen kız kardeşinin katilinin kim olduğu sorusu olan suç draması Unforgettable'ın ikinci sezonu bir süredir araya girmişti.

Buna göre sezonun geri kalan bölümleri 04 Nisan tarihinden itibaren izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

 

3. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin 13 bölümden oluşacak 3. sezonu ise yaz aylarında ekranlarda olacak. Bu sezon için henüz kesinleşmiş bir tarih yok.[reklam]

YENİ KOMEDİ

Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg ikilisinin senaryosunu kaleme aldıkları, Jake Kasdan'ın yönetmenliğini yaptığı, oyuncu kadrosunda Cameron Diaz, Lucy Punch, CBS'in komedi dizisi How I Met Your Mother'da Marshall Eriksen karakteriyle izlediğimiz Jason Segel, Justin Timberlake, Phyllis Smith gibi isimleri bulunduran Bad Teacher isimli filmin aynı adlı televizyon uyarlaması olan CBS'in yeni dizisi 'Bad Teacher'ın başlangıç tarihi de belli oldu.

Buna göre ekranlarında yeni komedi dizisi, The Crazy Ones'ın ilk sezonunu tamamlamasıyla birlikte 24 Nisan'dan itibaren ekran macerasına başlayacak.

 

TANIDIK İSİMLER

Dizinin oyuncu kadrosunda Ari Graynor, Sara Gilbert, Ryan Hansen, David Alan Grier ve Kristin Davis gibi isimler bulunuyor.

 

 

THE CW'DAN 5 DİZİSİNE YENİ SEZON ONAYI ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin