CBS'ten Hawaii Five-0 ayrılıklarıyla ilgili açıklama geldi!

CBS'in uzun soluklu dizisi Hawaii Five-0'ın sekizinci sezonu öncesinde Daniel Dae Kim ve Grace Park ikilisinin oyuncu kadrosundan ayrılmasının yankıları sürüyor.

Volkan Küçükel
06 Temmuz 2017 - 12:19
Gündem

CBS'in uzun soluklu dizisi Hawaii Five-0'ın sekizinci sezonu öncesinde Daniel Dae Kim ve Grace Park ikilisinin oyuncu kadrosundan ayrılmasının yankıları sürüyor.

Yedi sezon boyunca Chin Ho Kelly karakterine başarıyla hayat veren Daniel Dae Kim'in geçtiğimiz gün Facebook hesabı üzerinden yaptığı duyuruya yayıncı kanal CBS cephesinden bir yanıt geldi.

YAYINCI KANAL CBS'TEN AYRILIKLARLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA!

CBS'ten yayınlanan bildiride Kim ve rol arkadaşı Grace Park'ı dizide tutabilmek için büyük ve önemli derecede maaş zammı önerileriyle çok çaba gösterildiği belirtilirken "Daniel ve Grace ikilisi yedi sezon boyunca Hawaii Five-0'ın önemli ve değerli üyeleri oldular. Onları kaybetmek istemedik. Büyük ve dikkate değer maaş artışlarıyla ilgili tekliflerde bulunup onları dizi kadrosunda tutmak istedik.

17-07/06/hawaii-five-0.jpg

Bir anlaşmaya varamamakla birlikte ekranlardaki yeteneklerine büyük saygı duyarak ve yakın gelecekte tekrar birlikte çalışabilmek ümidiyle yolları ayırıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Daniel Dae Kim, ayrılık haberlerinin ardından ilk açıklamasını geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden yapmış ve yeni bir kontrat konusunda yayıncı kanalla anlaşmaya varamadıklarını , bunun sonucu olarak sekizinci sezon öncesinde diziden ayrılmaya karar verdiğini belirtmişti.

Kim açıklamasında "Artık çoğunuz haberi duydu ve bunun doğru olduğunu söylemek üzücü. Yeni sezon çekimlerinin gelecek hafta başlayacağı Hawaii Five-0'ın sekizinci sezonu için geri dönmeyeceğim.

CBS ve ben yeni bir sözleşme için şartlar üzerinde uzlaşamadık. Bu nedenle zor bir seçim olan devam etmemeyi tercih etmek durumunda kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

17-07/06/daniel-dae-kim-facebook.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin