CBS'ten yeni bir suç dizisi yolda: The Source

CBS, The Source isimli yeni bir suç dramasının geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
15 Kasım 2017 - 01:50
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, yeni yayın sezonu için yeni dizi projeleri üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Kanal, "The Source" isimli suç türündeki dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Dr. Phil McGraw ve Jay McGraw'ın Stage 29 Productions'ı ile CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin senaristi ise Amanda Green (Lethal Weapon, The Mysteries of Laura).

"THE SOURCE" KONUSU

The Source'ın hikayesi kısaca şöyle:

Dizinin hikayesi; milenyum kuşağı diğer bir deyişle Y kuşağına ait araştırmacı bir gazeteci ile bir Los Angeles Polis Departmanı Dedektifi üzerine odaklanıyor.

İkili, bir takım olup gerektiğinde yasa sınırları dışına da çıkarak suç ve haksızlıklarla mücadele etmeye başlar.

17-11/15/source-dizisi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Amanda Green; Stage 29 Productions'tan Phil McGraw, Jay McGraw, Julia Eisenman ve Shelley Ross'la birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Proje kanaldan onay alıp diziye dönüşürse McGraw'ın CBS'teki ikinci dizisi olacak. Phil McGraw ve oğlu Jay McGraw, ikinci sezonu devam etmekte olan CBS/CBS Studios dizisi Bull'da yürütücü yapımcı olarak görev yapmaktalar.

Bull'un, talk şov yapmadan önce dava danışmanlığı görevinde bulunmuş Phil McGraw'ın kariyeri boyunca yaşadıklarından esinlenerek hazırlandığını hatırlatalım.

17-11/15/source-yeni-dizi.jpg

Son olarak Lethal Weapon dizisinde yazar/yürütücü yapımcı olarak karşımıza çıkan Amanda Green ise kariyerinde The Mysteries of Laura, Perception, Blue Bloods ve Law & Order: Special Victims Unit gibi çeşitli dizilerde yazarlık yaptı.

The Source'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin