CBS'ten yeni komedi dizisi: Perfect 10

Craig Gerard ve Matthew Zinman ikilisinin hazırladığı komedi dizisi projesi "Perfect 10" CBS tarafından satın alındı.

Volkan Küçükel
09 Ekim 2017 - 18:32
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS yeni bir komedi dizisi projesi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Yazarlık kariyerlerine CBS'in How I Met Your Mother dizisinde başlayan Craig Gerard ve Matthew Zinman ikilisinin hazırladığı genç topluluk komedisi "Perfect 10" CBS tarafından satın alındı.

"PERFECT 10" DİZİSİNİN KONUSU

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment (Life In Pieces, American Housewife) ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin kısaca hikayesine bakacak olursak;

Perfect 10; mezun olmalarının ardından 10 yıl sonra bir araya gelen ve buluşmanın ardından birbirlerinin hayatlarının vazgeçilmez parçaları haline gelen bir grup lise sınıf arkadaşının hikayesini ekranlara getirecek.

17-10/09/perfect-10-dizisi.jpg

Yazarlar Gerard ve Zinman ile Kapital Entertainment'ten Kaplan ve Dana Honor dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Kapital/WBTV'nin yeni sezon dizilerinden Me, Myself & I. Before'da yürütücü yapımcılık görevlerini yürüten Gerard ve Ziman ayrıca WBTV'nin NBC'deki komedisi Trial & Error'da da aynı görevi üstlenmekte.

Kapital Entertainment'ın CBS'te devam eden üç komedi dizisi mevcut: Life In Pieces, 9JKL ve Me, Myself & I.

Projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-10/09/kapital.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin