CBS'ten yeni komedi dizisi projesi: Here Comes the Neighborhood

CBS, Here Comes the Neighborhood" isimli komedi dizisi projesi için pilot bölüm yapım onayı verdi.

Volkan Küçükel
28 Eylül 2017 - 01:10
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS yeni bir komedi dizisi projesine yeşil ışık yaktı.

Kanal, bünyesindeki uzun soluklu dizi The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Jim Reynolds, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanacak "Here Comes the Neighborhood" isimli komedi dizisi projesi için pilot bölüm yapım taahhütü verdi.

"HERE COMES THE NEIGHBORHOOD" KONUSU

Reynolds'un senaryosunu kaleme alacağı dizinin konusu kısaca şöyle:

Here Comes the Neighborhood'ın hikayesi; Midwest'in en hoş adamının, ailesini Los Angeles'ta zorlu bir mahalleye taşımasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını fazla takdir etmemektedir!

17-09/28/jim-reynolds-ve-eric-kaplan.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Reynolds projenin yürütücü yapımcılığını Kapitals'tan Kaplan ve Dana Honor ile Kapital merkezli yapımcı Wendi Trilling ile birlikte üstleniyor.

Bu üçlü ayrıca gelecek Pazartesi akşamı prömiyerini gerçekleştirecek CBS/CBS Studios ortak yapımı komedi dizisi 9JKL'in de yapımcı kadrosunda bulunuyor.

17-09/28/jimreynolds.jpg

Jim Reynolds, üçüncü sezonunun başında yapımcı olarak dahil olduğu The Big Bang Theory'nin ilerleyen dönemlerinde denetleyici ve sonrasında yürütücü yapımcı olarak görev yapmaya başlamıştı. Reynolds geçmiş dönemde ABC'nin Samantha Who? dizisinin ekibinde de yer almıştı.

CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan Here Comes the Neighborhood'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-09/28/cbs.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin