resim yok
17 Eylül 2013 - 15:34
Magazin

Cem Ceminay, yeni TV sezonunu değerlendirdi.

 

İşte o yazıdan satır başları:

 

''Gazeteler kendi gruplarına ait kanallarda yayınlanan programları, gazeteciler sempati duydukları televizyoncuları gözümüze sokacak şekilde övecek.

Dizileri, yarışmaları cazip hale getirmek için tam sayfa ilanlar, tam gaz verilecek. Kanallar yine aynı gün ve saat içinde reytinglerde günün birincisi olduklarını ilan ederek mantığımızla dalga geçecek.

Beren Saat ve Kurtlar Vadisi yine Perşembe’leri ekrana gelecek. Ahmet Çakar, Acun’un başlattığı, Asuman Krause’nin devam ettirdiği ‘Var Mısın Yok Musun’u kendine özgü tarzıyla yeniden canlı yayına getirecek.

Yeni diziler eskilerinin yerini almak için şuursuzca mücadele edecek. Muhteşem Yüzyıl bir sezon daha tutunabilmek için her şeyi deneyecek.

Sizin anlayacağınız televizyonda yeni sezon eskisinin bıraktığı yerden başlıyor.

 

BENZETİRSEN, BENZİYORUM DİYE ÜZÜLMEZSİN

Fatih dizisinde Çiçek Hatun’u canlandıran Gamze Özçelik'i, Game of Thrones dizisinin Cersei Lannister’ı Lena Headley’e benzetmişler.

Gamze Hanım bu konuda ‘Evet tarzına asiliğine bayıldığım bir hatun, benziyoruz diye üzülecek değilim’ demiş.

Niye üzülsün ki? Sen kendini o hatuna kendini benzetmek için çabala. Sonra da üzül.

Olacak şey mi?

 

KİMİ TANIDIĞINA BAĞLI

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ‘Patron Mutlu Son İstiyor’da taksi şöförü Lokman’ı canlandıran oyuncu Ersin Korkut, kendisine güvenen ve akrabası olan Yılmaz Abi’sine müteşekkir olduğunu açıklamış.

Geçmişte birçok meslekte çalıştığını bunlardan birisinin de kadınlar tuvaleti temizlikçisi olduğunu söylemiş. ‘Yılmaz Abi’nin herkese şans veren kişiliği olmasa tuvaletçiydim' demiş.[reklam]

Bu olay bana Sivas’ın Mermerköyü’nden İstanbul’a gelen ve tıpkı Ersin Bey gibi çeşitli işlerde hayatını kazanan radyodaki ilk partnerim Memduh’u hatırlattı. Sevgili Memduh, hamallık yapmış, inşaatlarda çalışmış. Ben tanıdığımda o da işyerimizin tuvaletlerini temizliyordu. Üstelik Ersin Bey gibi sadece kadınların değil erkeklerinkini de.

Hatta onunla yerleri süpürürken Cem Ceminay in the Morning diye yüksek sesle jingle atığı erkekler tuvaletinde tanışmıştık. Sonra radyoda uzun yıllar partnerim oldu ve bir nevi terfi etti.

Şimdi çalıştığı yerde çay servisi yapıyor. Oysa Yılmaz Erdoğan'ı tanısaydı aranan ve sevilen bir başrol oyuncusu olmuştu.

Hayat bu işte. Kimi tanıdığına bağlı!

 

PETEK DİNÇÖZ'ÜN SAKİN YAŞAMI

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Petek Dinçöz günde 8 kilometre yürüyerek 8 ayda 12 kilo vermiş. Günlük yaşamının büyük kısmını spor yaparak geçiren Petek Hanım, yürümenin ardından pilates yapıyormuş.

'Sakin ve sağlıklı yaşamanın zevki bambaşka' diyor. Sabahları 8 kilometre yürüyüş yaptıktan sonra bir de üstüne pilates yaparsan, yorgunluktan bitap düşersin.

Sağlıklının yanısıra sakin yaşamaktan başka bir şey yapmaya zaten halin kalmaz!

 

 

FATİH'İN ÇİÇEK HATUNU İÇİN GAME OF THRONES'TAN İLHAM ALINDI MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin