Cem Uçan'dan Diriliş Ertuğrul'a veda

Diriliş Ertuğrul'da Aliyar karakterini canlandıran Cem Uçan diziye veda etti.

Berfu Özlen
18 Mayıs 2017 - 16:51
Gündem

TRT ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bir karakterine daha veda ediyor. 

Aliyar karakterine hayat veren Cem Uçan, diziye veda etti. Aliyar karakteri dizide senaryo gereği hayatını kaybetti. Seyircilere duygusal anlar yaşatan ölüm sahnesi ile sevilen karaktere veda edildi. 

Aliyar kimdir?

Candar Bey’in küçük oğlu olan Aliyar ilim erbabı olan biridir. Çağın tüm ilimlerine haizdir. Güvenilir ve asalet sahibi olması sayesinde çevredeki herkes tarafından saygıyla karşılanır.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin olduğu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Metin Günay. 

Önümüzdeki hafta dizi yayınlanmayacak

Türk tarihine ışık tutan konusu ve Hollywood yapımlarına taş çıkartacak prodüksiyonu ile beğenilerek izlenen dizi önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak. 

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 31 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

Cem Uçan kimdir?

Cem Uçan 12 Ağustos 1978 doğumludur. Uzun yıllardır sinema ve dizi oyunculuğu yapan Cem Uçan yengeç burcudur. 38 yaşında olan oyuncu Cem Uçan dizilerde oynadığı karakterlerin hakkını veren bir oyuncudur.

Cem Uçan'ın oynadığı diziler ve sinema filmleri şunlardır: Filinta-Bin Yılın Şafağında, Sungurlar, Hıyanet, Filinta-Bir Osmanlı polisiyesi, Hıyanet Sarmalı, Su ve Ateş (Sinema), Nizama Adanmış Ruhlar, Küçük Kıyamet, Osmanlı'da Derin Devle,t Kurt Kanunu, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Bir Hikayem Var (Sinema), Acayip Hikayeler, Kurtlar Vadisi Pusu'dur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin