Cem Yılmaz 5 milyon TL'lik teklifi reddetmiş!

Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olması karşılığında Cem Yılmaz'a 5 milyon TL teklif ettiği iddia edildi.

resim yok
23 Ekim 2013 - 09:45
Magazin

Acun Ilıcalı’nın 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olması karşılığında Cem Yılmaz'a 5 milyon TL teklif ettiği iddia edildi.

 

ÇOK KONUŞULMUŞTU

Acun Ilıcalı, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' ve 'O Ses Türkiye' yarışmalarında bu sezon jüri üyelerinde yapmış olduğu değişikliklerle çok konuşulmuştu.

 

İLK OLARAK...

Yeni sezonda ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında futbolcu Sergen Yalçın yerine oyuncu Eser Yenenler'i programına dahil eden yapımcı Acun Ilıcalı'nın, jüri üyeliği teklifini ilk olarak başka bir isme götürdüğü öğrenildi.

 

Yeni sezona sıkı bir giriş yapmayı düşünen Ilıcalı'nın bu rekor teklifi bir komedyene yapmayı tercih etti.

 

O İSİM

Ünlü yapımcının bu teklifi komedyen Cem Yılmaz'a götürdüğü öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL'lik bu yüksek teklifinin Cem Yılmaz tarafından geri çevrildiği ortaya çıktı.

 

GÜNDEŞ'E...

Ilıcalı'nın 'O Ses Türkiye' kadrosuna kattığı Ebru Gündeş'e ise haftada 120 bin TL verdiği konuşuluyor.

 

YARIŞMA HAKKINDA

Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren, 7 den 70‘e herkes tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yeteneği ne olursa olsun, 7’den 70’e herkese açık bir yarışmadır.[reklam]

Yeteneğini sergilemek isteyen pek çok kişi Jürinin karşısına çıkmış, televizyon izleyicisi ile buluşmuş jüriden ‘evet’ alamasa bile birbirinden renkli ve ilginç gösteriler sergilemişlerdir. Sahne arkasında yarışmacılarla sohbetler ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ekibinin ve yarışmacıların sahne arkası görüntüleri birbirinden renkli anları ekranlara taşımıştır.

12 hafta boyunca Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinin karşısına çıkarak onlardan ‘evet’ alan yarışmacılardan jüri kararı ile yarıfinale katılmaya hak kazananlar İstanbul’a gelmişler ve altı hafta boyunca Yetenek Sizsiniz Türkiye stüdyolarında birbirinden farklı gösterilerini canlı yayında sergilemişlerdir.

 

Bu kez halkın beğenisine sunulan yetenekler arasından, her yarıfinalde iki yarışmacı halk oyu ile finale çıkmaya hak kazanmıştır.

 

 

CEM YILMAZ, SESİYLE RAKİPLERİNE FARK ATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin