Cem Yılmaz Fi dizisinde: Artık komik değilim

Rahat sahneleriyle gündem olan Fi dizisinin 4. bölümünde CemYılmaz konuk oyuncu olarak katıldı. Psikoloğa başvuran Yılmaz, komik olmadığını düşünüyor.

Editör
24 Nisan 2017 - 17:18
Magazin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz internet dizisi Fi'ye konuk oluyor. Dizinin 4. bölümünde oynayan Yılmaz, Ozan Güven'in canlandırdığı psikolog Can Manay karakterine danışmak üzere gelen bir komedyeni canlandırıyor.

ARTIK KOMİK DEĞİLİM

Dram ve Romantik dizi kategorisindeki bir dizide bile izleyiciyi güldürmeyi başaran Cem Yılmaz, artık komik olmadığını düşünerek psikoloğa başvuran bir komedyeni canlandırarak uzun süredir uzak kaldığı dizi dünyasına da kısa süreli dönüş yapmış oldu.

 

DİZİNİN KONUSU

Akilah Azra Kohen'in " Çİ Pİ" kitaplarından uyarlama dizi. Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin