Cem Yılmaz yeni filmini ve özel hayatını anlattı!

''Baba olmak beni duygusal yaptı...''

resim yok
01 Ekim 2014 - 09:59
Magazin

''Baba olmak beni duygusal yaptı...''

Babalığın kendisini değiştirdiğini söyleyen Cem Yılmaz, ''Babalık iyiymiş; bir bireyin yetişmesine yardımcı oluyorsun... Daha hassas, daha duygusal oluyorsun'' diyor.


GQ Dergisi'nin Ekim sayısına kapak olan Cem Yılmaz, yeni filmi 'Pek Yakında'yı, filmin çekim sürecini ve özel hayatını anlattı:

 

GERÇEK BİR HİKAYE

En son 'Yahşi Batı'yı yaparken, o kadar çok kostüm giydik çıkardık ki, ben gerçek hayatta devam eden bir hikaye yapmak istedim. 1-2 karakter kenara attım; biri korsan DVD'ci çocuktu, biri de arabalı vapurlarda ayran-kola-tost falan satan bir garson adam...

'Her Şey Çok Güzel Olacak'taki, 'Hokkabaz'daki karakterler de böyle tiplerdi. İyi biri olduğunu ispatlamaya çalışan, ''Bak güzel bir şey ortaya çıkarabilirim'' diye düşünen adamlar...

 

ALTERNATİFLERİ YOK

Oynayan insanlardan çok memnunum. O kadar iyiler ki, alternatiflerini canlandıramıyorum gözümde. ''Hep aynı insanlarla çalışıyorsun'' hadisesi de komik bir tespit...

Birlikte çalışma ruhunu yakaladığım için, bir harmoni yakaladığım için devam ediyorum. Kaldı ki, ben Tülin Özen'le ilk defa çalışıyorum mesela. Ayşen Gruda'yla ilk kez... Zerrin Tekindor desen, zaten ilk filmi, aynı insanlarla film yapması mümkün değil.

 

TAM NOT ALDI

- Çok sinemacı arkadaşıma izlettim filmi. Yavuz (Turgul) abi izledi, Şener (Şen) abi, Zeki Demirkubuz... Sonra Ferzan (Özpetek) İstanbul’daydı, ona izlettim. Yılmaz (Erdoğan) izledi sonra.

Reaksiyonların çok ortak özelliği oldu; o güzel işte... Ahbaplıktan da değil hiçbiri, dürüstlüğüne inandığım insanlar.[reklam]

KEMAL'İN iLK LAFI: KOMiK

- Kemal, bir gün iPad'le oynuyordu, bir şey oldu ekranda; ''Ha ha komik'' dedi! İlk defa ağzından bir sıfat duyuyorum... ''Ulan dedim, ne biçim rastlantı...'' Ne ben, ne annesi, ''Bak bu komiktir, senin baban komik'' gibi şeyler sürmedik önüne.

 

BABALIK İYİYMİŞ

- Babalık iyiymiş; bir bireyin yetişmesine yardımcı oluyorsun... İnşallah aklı başında bir insan olur. Herkese tavsiye ederim. Çok zor iş ama eğer kendini tekrardan idrak etmek istiyorsan, tekrar tanımak istiyorsan, varsa eğer öyle bir düşüncen; çok geç kalmamakta fayda var. Hastanede hemşire demişti; 40'lı yaşlar olduğu için daha başka şeyler yaşayacaksınız. Dediğinin ne olduğunu anladım tabii sonra. Birazcık daha hassas, daha duygusal oluyorsun. Doğrusu ben fazla duygusal oldum.

 

DERTLENMİYORUM

- ''Evliliği başaramadınız...'' gibi soruların muhatabı olmak hiç istemiyorum. Benim için öyle şeyler bir anlam ifade etmiyor, daha önemli şeyler var hayatta...

Aile, insan ilişkileri, çoluk çocuk, anne-baba, karı-koca; bu konulardaki ikiyüzlülük artık bayrak açtığı için, hiç dertlenmiyorum. Çocuk yetiştirmek gerçek bir hizmet, herkesin harcı değil! Hiçbir şeyi yeterince beceremediğin duygusuyla geliyor zaten.

 

 

CEM YILMAZ İLE ŞAHAN GÖKBAKAR ARASINDAKİ REKABET KIZIŞTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin